Πρόκληση ή Χιούμορ από το Focus???

20 Σεπτεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

«Βούλιαξε» την Ακρόπολη το Focus

Με ακόμη ένα προκλητικό εξώφυλλο για την Ελλάδα που φέρει τον τίτλο «Χάθηκαν τα λεφτά μας» και φωτογραφία που απεικονίζει τον Παρθενώνα να βουλιάζει κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία το εβδομαδιαίο περιοδικό Focus.
Στο περιοδικό εμφανίζεται ο Παρθενώνας βυθισμένος σχεδόν μέχρι το αέτωμα σε μία θάλασσα, από την οποία προεξέχει το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος επάνω στο οποίο βρίσκεται ένα χαρτονόμισμα  των  200 ευρώ.

Στους υπότιτλους του εξωφύλλου αναφέρεται: “Δισεκατομμύρια (€) για το τίποτα, η Μέρκελ σε ανάγκη — τι πρέπει να γνωρίζει ο αποταμιευτής για την ευρω-κρίση”.
“Η πτώχευση της Ελλάδας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δισεκατομμύρια (€) των Γερμανών βυθίζονται χωρίς αποτέλεσμα. Θα πάρουμε ποτέ πίσω τα λεφτά μας; Οι αποταμιευτές ανησυχούν. Υπάρχει σωτηρία;” αναφέρεται επίσης στην βιντεοσκοπημένη παραπομπή για το άρθρο στον ιστότοπο του περιοδικού.
Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή της ελληνικής κρίσης το ίδιο περιοδικό είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία στους Έλληνες.
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αναρτήθηκε από KAPISTRI

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Δεν σας το κρύβω, ότι σαν Μπαρμπανίκος, βρίσκω αστεία τα εξώφυλλα του περιοδικού. Ο κατασκευαστής των τρικ σαφώς και έχει έμπνευση και ούτε θεώρησα ότι το προηγούμενο με την Αφροδίτη της Μήλου, κάνει “άσεμνη” χειρονομία στους Έλληνες. Εγώ το είδα σαν χειρονομία “καλής θέλησης” για κωλονοσκόπηση, προς τον ληστή Παπανδρέου και προς τον  ήστή Παπακωνσταντίνου (τότε) και τους συν αυτοίς απατεώνες ψευδοσοσιαλιστές. Αν θέλουμε να απελευθερωθούμε, πρέπει τέτοια εργαλεία να τα αξιοποιούμε κατά του σάπιου και διεφθαρμένου γαλαζιοπράσινου καθεστώτος και όχι να ανοίγουμε μόνοι μας τα κεφάλια με αυτά.
Να σας θυμίσω, ότι τον τελευταίο χρόνο διακυβέρνησης του ανίκανου και ληστή Καραμανλή, έγραψα αρκετές φορές τις πληροφορίες από ξένες ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, οι Ευρωπαίοι τον αποκαλούσαν απερίφραστα κλέφτη??? Το ίδιο δεν κάνουν οι περισσότερη και με τον Παππανδρέου και τον Βενιζέλο??? Ας τους χαρίσουμε τον εξευτελισμό και τη χλεύη λοιπόν και να μην αυτοπαγιδευόμαστε.

Απάντηση