“Το ρουσφέτι του σπέρματος” μέρος 2ο.

20 Σεπτεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
“Για τα ρουσφέτια του σπέρματος στα πανεπιστήμια, σου ΘΥΜΙΖΩ και τον ΜΕΓΑ-ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ καθηγητή ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ, τ. πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και ….πρώην “προσωρινό” για μια …5-ετία πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοπονήσου!!!!
Ο ίδιος και απ’ αυτός ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, παρά λίγο να βγει ευρωβουλευτής υπό τον Σημίτη!!!
Ο ίδιος ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ είναι, που δήλωνε “φίλος” του Καραμανλή!!! και νυν …”οπαδός” του Σαμαρά (πατριωτάκι Καλαματιανό βλέπεις…) και γενικά “οπαδός πάσης εξουσίας”…..
 
Έβαλε-έβαλε-έβαλε στο πανεπιστήμιο, γιατί ήθελε να το βλέπει γεμάτο….
ΟΛΟ του το σόι “αξιώθηκε” και μπήκε!!!… Ακόμη και τα ανίψια της γυναίκας του, καθηγητές έγιναν!!!….
Η γυναίκα του είχε “γραφείο συνεδρίων” και από εκεί πέρασαν ΟΛΟΙ, όσοι φιλόδοξοι γιατροί ήθελαν “αναρρίχηση” στην επιστήμη μέσα από τα “συνέδρια”……
 
Σήμερα υπηρετούν στο πανεπιστήμιο (χώρια τ’ ανίψια….), τα 2 παιδιά του, και 5 νύφες-γαμπροί!!! (Αν απορήσεις, είναι γιατί υπήρξαν και διαζύγια στην πορεία)!!!
ΑΛΛΑ …
Αλλά οι ΤΕΩΣ που περίσσεψαν (πλεονάζον προσωπικό που λέει κι’ ο ΜΠΕΝ), ΕΜΕΙΝΑΝ πεσκέσι στο Πανεπιστήμιο … ΜΠΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΝΕΟΙ” ΓΑΜΠΡΟΙ / ΝΥΦΕΣ της “οικογένειας”!!!!
 
(Αμ πώς!!! που θάλεγε και ο Χατζηχρήστος……..)
Για κωμωδία δεν είναι το ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ???????? — Τ.Ν.”
===========================
Στις πλάτες και αυτουνού του ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ έχτισαν τη κατάργηση του Πανεπιστημιακού Πολιτικού Ασύλου, τα φασισταριά Παπανδρέου – Διαμαντοπούλου και οι συν αυτοίς.
Αυτόν τον Κώστα Δημόπουλο, πιστοποίησε για την έξωθεν καλή μαρτυρία όλων των αλληλοβοηθούντων συγγενών του, ο γνωστός κακοποιός υπουργός της σαπιοκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Λοβέρδος και τέλη Νοεμβρίου 2010, τον επέλεξε και τον διόρισε ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ,
για τις κλινικές μελέτες φαρμάκων!!!!
Όντως για κωμωδία είναι το ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ, αγαπητέ Τ.Ν.
ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: 

Για ΡΩΤΗΣΕ το ΑΔΩΝΙ να σου ειπεί η αν δεν ΞΕΡΕΙ να ΞΕΡΑΘΕΙ να μαθει και να σου ειπεί.
Στον Εθνικό Οργανισμο Φαρμάκων που διορισαν τον ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΠΑΠΠΟΥ σαν ΠΡΟΕΔΡΟ της Επιτροπής Ελέγχου των Δοκιμών με Φαρμακα, και εχαν ΑΡΧΕΙ των δοκιμων, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΝ (ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?????)
ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…. ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΤΟΥ ΕΟΦ…. ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ (ΤΟΤΕ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΠΟΜΠΑ….

2 Comments

Απάντηση