Χθές άρχισε η δίκη – κωμωδία –φάρσα, των ανδρών των δυνάμεων των ΟΥΚ, διότι κατά τον κ. Δημητρά του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, ο οποίος τους μήνυσε, φώναξαν συνθήματα, που …πρόσβαλαν τα Σκόπια, την Τουρκία και την Αλβανία!

Οι άνδρες των ΟΥΚ κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου συνεπεία ενός έλληνα, ο οποίος υπερασπίζεται στην χώρα του τα συμφέροντα άλλων κρατών. Ο έλληνας αυτός ουδέποτε καταφέρθηκε εναντίον των Σκοπίων για την κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας, ούτε για τα αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, ούτε για την μεγάλη Μακεδονία των Σκοπίων που περιλαμβάνει ολόκληρη σχεδόν την σημερινή Ελληνική Μακεδονία, ούτε βεβαίως τον ενόχλησαν οι αλυτρωτικές θέσεις των Αλβανών και των Τσάμηδων και η μεγάλη Αλβανία, ούτε ότι στην Θράκη οι μουσουλμάνοι κάτοικοι ονομάζονται Τούρκοι, έχουν τις τούρκικες σημαίες μπαϊράκια τους και αγωνίζονται για την απόσχισή τους.
Ένας βαθειά αρρωστημένος αριστεροκουλτουρέ «προοδευτισμός» που καλλιεργήθηκε εντόνως τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση, με την βοήθεια των πληρωμένων δημοσιογράφων και των ΜΜΕ, οι οποίοι τον κάθε γραφικό και την όποια παρέκβασή του, τον έκαναν θέμα, σε σημείο που οι Έλληνες έπρεπε να εντρέπονται για την καταγωγή τους και την νοοτροπία τους. Ένας «προοδευτισμός» που ταπείνωνε τον Έλληνα και στρέφονταν σαφώς εναντίον του. Μία θολοκουλτούρα απαξιωτική σε κάθε τι το Ελληνικό η οποία εκπορεύονταν από εξωθεσμικά ανθελληνικά κέντρα.
Όμως τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει. Ο λαός έχει αντιληφθεί πλέον τον ρόλο αυτών των διαφόρων κυρίων και αντιδρά εκ του φανερού. Πρέπει οι εποχές που αλώνιζαν αυτοί να τελειώσουν ανεπιστρεπτί.
Και βεβαίως πλέον οι Έλληνες αντέδρασαν άμεσα σε αυτές τις πρακτικές. Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και με τον Εθνικό Ύμνο έγιναν δεκτοί οι άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, αμέσως μόλις βγήκαν από την πόρτα του Ναυτοδικείου Πειραιά χθές το μεσημέρι, από πάρα πολλούς συγκεντρωμένους εκεί. Και αυτοί αλλά και άλλοι πολλοί θα ξαναβρεθούν εκεί και όπου χρειαστεί, όταν οι κάθε ανθέλληνες θα μηνύουν τους Έλληνες και κυρίως τους άνδρες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, επιδεικνύοντας κάθε κόμπλεξ κατωτερότητος….
Αναρτήθηκε από ?????- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 71

Απάντηση