Δημήτρης Δόλλης (υφυπουργός Εξωτερικών): ”Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη Ιερουσαλήμ”
Η δήλωση έγινε στο γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, βράδυ Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου 2011, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν, ο… μεγαλοεπιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης και Εβραίοι ραβίνοι και πολιτικοί.

Στο γενικό Προξενείο της Ελλάδας, γίνονται συχνά-πυκνά εκδηλώσεις γιά ισραηλινά- εβραϊκά θέματα (Ολοκαύτωμα κ.ά.), αλλά σπάνια για Ελληνικά!!!

Στην εκδήλωση ήσαν παρόντες συνολικά, 18 Αμερικανο-‘Ελληνες και περίπου 70 Αμερικανο- Ισραηλινοί!!!

Με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον GAP και τις στενές σχέσεις του  -με υπόδειξη της Ουάσιγκτον- με το Εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ (που τον θεωρεί ”ως τον καλύτερο φίλο του Ισραήλ στην Ελλάδα”) και πολλές Εβραϊκές οργανώσεις, άλλαξαν πολιτική και οι διπλωματικές αποστολές μας, οι οποίες, με εντολές από την Αθήνα, μετατράπηκαν άτυπα σε …προξενεία προβολής του Ισραήλ και τους χώρους των δήθεν “Ελληνικών” εκδηλώσεων, σε χώρους για να προβληθεί το “Ολοκαύτωμα”.
‘Οσον αφορά τον ολίγιστο και ως ”αρμόδιο” σε ζητήματα Απόδημου Ελληνισμού (η διατήρηση της απάτης που λέγεται ”Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού” το αποδεικνύει) υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη, δεν χρειάζονται σχόλια.

Αναρτήθηκε από το ΚΑΛΑΜΙ

Απάντηση