=== Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική, μετά τα όσα τραβήξαμε σαν λαός απεγνωσμένος με τη μετοχή των 670 δις της BANQUE D’ ORIENT!!!
Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το τι φιλότιμο σου απέμεινε!!!!
Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική έως πραγματική περίσταση, όπου ΕΣΥ (ΝΑΙ, σε σένα το λέω), καλείσαι να πάρεις μια μοναδική απόφαση!!! Κάτι σαν τις Σωτηρίες Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου ομού!!! Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής. Θυμήσου, ότι η απάντησή σου, όχι μόνο θα σώσει την Ελλάδα, αλλά το σύμπαν ολάκερο!!!
Διάβασε τα παρακάτω και δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε ψηφίο, σε κάθε λέξη, σε κάθε γραμμή!!!
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ:
Είσαι στην προβλήτα του Πειραιά, που διακρίνεται για το πλεόνασμα χαβούζας της. Γύρω σου κυριαρχεί το χάος, που προκάλεσαν τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, ένας θυελλώδης άνεμος και οι πλημμύρες κατακλυσμού και βάλε. Είναι μια καταστροφή βιβλικών διαστάσεων. ΕΣΥ είσαι δημοσιογράφος – φωτογράφος και Τριανταφυλλόπουλος μαζί, που δουλεύεις για μία πολύ μεγάλη ιδιόκτητη εφημερίδα, και έχεις τη θεά τύχη, να είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!!!!


Η κατάσταση είναι φοβερή!!! Σαν να έπεσαν από αερόπλανο χωρίς αλεξίπτωτο επί της Πλατείας του πρώην Συντάγματος των αγανακτισμένων, οι σαπιοκοιλιάδες κοπρίτες, Πάγκαλος και Βενιζέλος αγκαλιαστί!!! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες του φαινομένου και σκέφτεσαι το πόσο θα καθορίσουν την καριέρα σου και ονειρεύεσαι ότι θα σου ταχυδρομήσουν οι εβραίοι το “βραβείο Πούλιτζερ”!!! Σπίτια καταστρέφονται, μαγαζιά βάζουν λουκέτο, άνθρωποι ουρλιάζουν πριν αυτοκτονήσουν (τα κορόϊδα), άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά, λερωμένοι από τη λάσπη της δεξιάς λωρίδας!!! Η φύση, επιτέλους καταστρέφει τα πάντα όλα!!!

ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΓΕΡΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟ ΔΕΙΚΤΗ IQ
Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό!!! Παλεύει απεγνωσμένα για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα!!!
Πλησιάζεις…. Σου μοιάζει οικείος!!!… Σου φαίνεται πάρα πολύ γνωστός!!!… Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι!!!
Είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου!!!!… Είναι ο GAP!!! Είναι ο δικός μας ΓκαΓκάς!!! Ο Οβριός, ο Τζέφρις!!!
Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν!!! Και προσεύχεσαι!!!
Έχεις 2 επιλογές:
1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του Γιώργου  Παπανδρέου, ή….

2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους πρωθυπουργούς της Ελλάδος!!!!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟ IQ ΤΟΥ ΛΥΓΕΡΟΥ:
Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά:


α) Θα επιλέξεις να τον αποθανατίσεις με τη ψηφιακή των 16,1 megapixels και με υψηλή αντίθεση, ήβ) Θα προτιμήσεις την κλασική και ρομαντική απλότητα του ασπρόμαυρου???

Όλες οι απαντήσεις, παρακαλώ να σταλούν στη ΜΚΟ, που απόκτησε αναμνηστικές μετοχές της πρώην Τράπεζας της Ανατολής (BANQUE D’ ORIENT) προς 30 € η μία και έχει αναλάβει πανεξύπνως να μας σώσει, αξιώνοντας “συμβιβασμό” 670 δις με τον Προβόπουλο, που φυσικά θα βγουν (αν το πετύχαιναν) από τις τσέπες μας, ώστε να έχουν την οικονομική ευχέρια να μας …σώσουν!!!
Το ανέκδοτο μου του έστειλε ο ανιψιός μου ο Θάνος.

Απάντηση