Δραματικές στιγμές έζησε στα χέρια των απαγωγέων για 3 περίπου μέρες νεαρή φοιτήτρια κόρη δημάρχου. Πλήρωσαν τα λύτρα και την άφησαν ελεύθεροι και ευτυχώς όμως οι δράστες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Η υπόθεση που συγκλονίζει τους συμφοιτητές της αλλά και την τοπική κοινωνία, ξεκίνησε αργά το βράδυ της Τετάρτης (21-09-2011) στην Καστορία. Η άτυχη φοιτήτρια βγήκε για ένα ποτό με φίλη της, όταν ξαφνικά χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο… Μια άγνωστη φωνή, την ενημέρωσε ότι είχε κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο έπρεπε να παραλάβει η ίδια από εταιρεία courier στην περιοχή. Η φοιτήτρια ρώτησε αν μπορούσε να πάει να το παραλάβει εκείνη την ώρα και η απάντηση ήταν καταφατική. Ξεκίνησε αμέσως, αλλά από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.

Τα λεπτά περνούσαν και η φίλη της άρχισε να ανησυχεί. Κάποια στιγμή αποφάσισε να ειδοποιήσει τον πατέρα της. Πριν εκείνος απευθυνθεί στην αστυνομία, του τηλεφώνησαν οι απαγωγείς. Του είπαν πως η κόρη του βρίσκεται στα χέρια τους και πως για να την ελευθερώσουν πρέπει να εισπράξουν το ιλιγγιώδες ποσό των 4.000.000 ευρώ! Ο πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της
νεαρής.

Οι έρευνες έγιναν με απόλυτη μυστικότητα και δεν περιορίστηκαν μόνο στην Καστοριά, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, ενώ είχαν ενημερωθεί και οι αλβανικές αρχές για το ενδεχόμενο οι απαγωγείς να έχουν μεταφέρει το θύμα στην γειτονική χώρα. Στις έρευνες είχε μπει και το περιβόητο «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, με τους χειριστές του να προσπαθούν να εντοπίσουν την περιοχή από την οποία έγινε το πρώτο τηλεφώνημα των απαγωγέων.

Γύρω στις 04:00 σήμερα το πρωί ο πατέρας της φοιτήτριας συμφώνησε και παρέδωσε στους δράστες 43.000 ευρώ και έτσι άφησαν ελεύθερη τη νεαρή κοπέλα. Όμως ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντόπισαν τους τρεις δράστες στα Γιάννενα και τους συνέλαβαν έχοντας μάλιστα στην κατοχή τους και τα λεφτά. Πρόκειται για δύο Έλληνες και έναν ομογενή.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ εκεί βρίσκονταν και ψυχολόγοι για υποστήριξη. Δεν έχει κανέναν τραύμα.
newsit Αναρτήθηκε από Ζείδωρον

Απάντηση