Είχα δει την αυταρέσκεια του ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΤΗ Λυγερού και τον αυτοθαυμασμό του για το IQ του, μέσα από τη προσωπική του ιστοσελίδα: http://www.lygeros.org/

Τώρα προέκυψαν και άλλαι οπώραι, σχετικαί με τη διεκδίκηση 670 δις από τον σβέρκο μας, δια της ΕΤΕ και της ΤτΕ, για τιςΑυτογνωσία,  με τις μετοχές των 30 € της Τράπεζας της Ανατολής. Έτερος της τετράδας της ΜΚΟ, που αποπειράθηκε (η ΜΚΟ και ο ιδιοκτήτης των αναμνηστικών μετοχών των 30 €), αποπειράθηκε λέγω, να παγιδέψει το Ελληνικό Δημόσιο, με δωρεά πορδής προς ….φορολόγηση, αυτοδιαφημίζει την αυταρέσκειά του, μέσα από δευτερεύουσα σελίδα του Towson!!! Μας λέει ιδιοχείρως, ότι οι μαθητές του τον αποκαλούν “Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ” και δείτε το εδώ >>>> http://pages.towson.edu/tkarioti/

Ο ίδιος αυτοπροσδιορισμένος ΜΕΓΑΛΟΣ, έρχεται εδώ για διακοπές αραιά και που, και πηγαίνει σε μεγάλους δημοσιογράφους, τύπου ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ, ο οποίος ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ, αποκάλεσε “πατέρα της ΑΟΖ”, ενώ η μοναδική επαφή του “μεγάλου Καριώτη” με την ΑΟΖ, είναι η παρακολούθηση (μαζί με εκατοντάδες άλλους) το 1982, ενός διήμερου ή τριήμερου σεμιναρίου!!!!

Και λέω ψευδέστατα, γιατί 10 χρόνια πριν παρακολουθήσει ο Καριώτης το σεμινάριο του 1982, δηλαδή από το 1972 ο Ισημερινός, απαγόρεψε στα ψαράδικα των ΗΠΑ, να ψαρεύουν τονάκια, σε απόσταση 200 μιλίων από τις ακτές του.

Επίσης, ενώ ο Καριώτης επιτέλους φωτίσθηκε το 1982 για την έννοια της ΑΟΖ, τη χρονιά αυτή ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ!!!!! Επομένως κάποιοι επιμένουν να μας δουλεύουν με την αυτοαποτέτοια τους!!!!

Ρε Μάκη, σε είχα για έξυπνο άνθρωπο…. Πως έμπλεξες έτσι…. Για δεύτερη φορά??? Θα υπάρξει και τρίτη???

Ρε Μάκη, αυτά είναι τα σπουδαία προσώπατα που θα μας σώσουν δια της κοπής του σβέρκου όλων των Πανελλήνων??? Ποιοι πολιτικοί είναι υποστηρικτές του έργου Μάκη μου???? Όλοι οι διεκδικητές τελικά, Αμερικανοθρεμένοι και Αμερικανομεγαλομένοι είναι???

Θου, Κύριε!!! Φυλακή τω στόματί μου!!!!

Απάντηση