Κοντεύει χρόνος!!! Στις 1-12-2010, σε στημένο πανηγυράκι στο Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», υπεγράφη Σύμβαση Δωρεάς της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ,  για την κατασκευή «νέας» πτέρυγας χειρουργείων του νοσοκομείου.

‘Οπως είχε ανακοινωθεί με θόρυβο, για να σκεπάσει τις φτώχειες, τις συγχωνεύσεις και τις εξαφανίσεις νοσοκομείων από το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, «η σύμβαση δωρεάς υπεγράφει εκ μέρους της Εθνικής Τράπεζας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Απ. Ταμβακάκη, από τον (τότε) Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδ. Λοβέρδο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νικ. Σηφουνάκη, και από τον Διοικητή του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» κ. Μιχ. Θεοδώρου».

Αν υλοποιηθεί το έργο, θα έχει συνολική επιφάνεια 12700 τετραγωνικά μέτρα και θα περιλαμβάνει 22 χειρουργικές αίθουσες, 3 αίθουσες Στεφανιογραφιών και Ηλεκτροφυσιολογίαςκαι 20 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για Καρδιοχειρουργικά, Νευροχειρουργικά και Θωρακοχειρουργικά περιστατικά καθώς και Νέα Σύγχρονη Κεντρική Αποστείρωση και θα καταργηθούν τα παλιά χειρουργεία.

Επίσης η φασιστική νεοΠΑΣΟΚική προπαγάνδα, διέδιδε ότι δια του έργου αυτού, θα καταργήσουν τις ….λίστες αναμονής!!!

«Το Γ.Ν.Α.«Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», είναι ευγνώμων για τη δωρεά αυτή που αποτελεί επένδυση στην Υγεία και στην Οικονομία και έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειες όλων για ένα αποτελεσματικότερο …Εθνικό Σύστημα Υγείας» είχε συμπληρώσει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Διευθυντής των χειρουργείων της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», είναι ο καθηγητής Χαράλαμπος Ρούσσος και λέγεται ότι αυτός μαζί με τον υπουργό Σηφουνάκη, πρωταγωνίστησαν για τη φιέστα.

Σήμερα, ο διοικητής της ΕΤΕ, Απόστολος Ταμβακάκης, βασικός παράγοντας της κατάντιας λόγω θέσεως, βγήκε και είπε μαλακίες που ούτε ένας τορναδόρος δεν καταδέχεται να πει. Έριξε και μερικές μπουνιές στον αέρα, γιατί από το πολύ τσίμπλα που έχει στα μάτια, δεν μπορεί να δει τους ένοχους που μας χρεοκοπούν ταχέως, προς δόξαν τελικά του τορναδόρου.

Ρε πονηρέ Ταμβακάκη, αντί να μας ζαλίζεις με τις υπεκφυγές σου, για να μη καρφώσεις τους πραγματικούς ενόχους (που τους ξέρεις), επειδή τα χρονόμετρα τρέχουν τεχέως, μήπως θα ήταν καλύτερον και πρέπον, να μας ενημερώσεις για την εξέληξη της δωρεάς της ΕΤΕ που διοικείς, για τη κατασκευή των νέων χειρουργείων της ΜΕΘ του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»????

Κοντεύει χρόνος, κι’ ακόμα η δωρεά στο μηδέν…. Για τα πανηγύρια!!!…

Απάντηση