=== Ο φίλος “Τ.Ν.” μου επεσήμανε το άρθρο “Πού χάθηκαν οι αγανακτισμένοι?
Εκτιμάται ότι η κοινωνία υπέστη παραλυτικό σοκ εξαιτίας των μέτρων
Της ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ στη Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
Πού πήγε η πλατεία; Γιατί τη στιγμή που λαμβάνονται τα πλέον επαχθή μέτρα οι «αγανακτισμένοι» δεν είναι εκεί; Γιατί δεν επαναδραστηριοποιείται η λαϊκή συνέλευση του Συντάγματος; Επιστήμονες και ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι η κοινωνία υφίσταται ένα παραλυτικό σοκ, εξαιτίας των σκληρών μέτρων… … ….”
Και αναρωτήθηκε ο φίλος, για το τι παιχνίδι παίζει.
Η απάντησή μου ήταν αυτή:

Υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν να ξυπνήσουν και να ενθαρρύνουν τον κόσμο, και υπάρχουν οι βολεμένοι και μακάριοι, οι οποίοι αρέσκονται στη διάδοση του ύπνου με “διαπιστώσεις” που τις βαφτίζουν “αναλύσεις” επιστημόνων και …ακτιβιστών. Τα γνωστά ΜΜΕ είναι οι κατασκευαστές του παραλυτικού σοκ και όχι τα μέτρα. Το πνίξιμο κάθε κίνησης (όποτε γίνεται) με τεράστιο όγκο κοινών εγκληματικών συμπεριφορών από όλον τον κόσμο και η χρήση ποταμού λέξεων κλειδιών, για την υπονόμευση κάθε αντίδρασης είναι τα εργαλεία:
ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ (25-9-2011) ΤΗΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤρΥΠΙΑΣ”, ΔΙΆΒΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ, ΣΤΙΣ 2 -ΜΟΝΟ- ΠΡΏΤΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ-ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:

…Πού χάθηκαν οι αγανακτισμένοι;
….Εκτιμάται ότι η κοινωνία υπέστη παραλυτικό σοκ εξαιτίας των μέτρων
….Πού πήγε η πλατεία;
….οι «αγανακτισμένοι» δεν είναι εκεί
….Ο κόσμος είναι μουδιασμένος
….μένει ανενεργός
….Πολλοί κάνουν πίσω

=============================
Επίσης η τεχνική προπαγανδιστικής καταστολής των μαζών, στο ίδιο κείμενο προβάλει ομαδούλες (που είναι ανίκανες να φέρουν οποιαδήποτε αλλαγή) σαν δήθεν “κινήματα”. Κυριακάτικα “κινήματα”!!!! Σε λίγο θα κάνουμε χαβαλέ και αντί να λέμε “πάμε πλατεία” θα λέμε “πάμε κίνημα?”.
Για τους αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος έχω αναφερθεί και έχω εξηγήσει γιατί απέτυχαν εξ αρχής. Δεν οφελεί να επαναλάβω.

Απάντηση