Στις επάνω φωτογραφίες βλέπουμε τον Τούρκο στρατηγό Ιλκέρ Μπασμπουίγ να φορά στην επωμίδα του τα κλασικά πεντάκτινα αστέρια του, σαν αυτά που φορούν οι Νατοϊκοί στρατηγοί, σαν αυτά που φορούσαν κι οι Έλληνες στρατηγοί μέχρι το 1989, σαν κι αυτά, τέλος πάντων, που φορούν και οι Ρώσοι Στρατηγοί (π.χ. Λεονίντ Ιβασόφ).
Ως εδώ, όλα σωστά, ωραία και καλάμια μας…….

.
…..Έλα όμως που εδώ, στην αριστερή φωτογραφία, ο ….»αγέρωχος» Φράγκος Φραγούλης, φοράει καμαρωτός-καμαρωτός, τρία(3) αστέρια του Δαυίδ σε κάθε ώμο, τουτέστιν μια 6άδα Εβραϊκούς αστέρες!!!!
Είναι μεμονωμένο τυχαίο γεγονός????? ΟΧΙ βέβαια!!!!! Τα φορούν σε όλο το στράτευμα πλέον, και όχι μόνο!!!!
Δίπλα του, η «Σταυρούλα» της ΝΕΤ, μπορεί να βγαίνει στις οθόνες μας και να μας προκαλεί με ένα τεράστιο παραθρησκευτικό αστέρι του Ισραήλ στο πεσμένο στήθος της, έτοιμη να εξιστορήσει νέα παραμύθια για το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Δείτε την καλύτερα και στο ΒΙΝΤΕΟ που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης. Υπάρχουν άλλες που βγαίνουν στα δελτία ειδήσεων με το εξάκτινο αστέρι του Ισραήλ??? ΝΑΙ υπάρχουν και είναι οι τσούλες, που με τη πρώτη ευκαιρία, βγαίνουν να προπαγανδίσουν εναντίον του σταυρού και της εικόνας του Χριστού, για να τις βγάλουμε από τα σχολεία και τα δικαστήρια και από όπου αλλού υπάρχουν……
Την υποταγή των ενόπλων δυνάμεών μας, στα εθνικά-θρησκευτικά σύμβολα του Ισραήλ, έρχονται με φόρα να συναγωνιστούν, τα αστέρια της ανίκανης ΕΛ.ΑΣ. «Καμαρώστε» τι διάλεξαν για να στολίσουν τους ώμους τους και οι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ., για αναγνωριστικά του αξιώματός τους.
Ενώ τα εθνοθρησκευτικά αστέρια-σύμβολα του Ισραήλ μοστράρονται ανεμπόδιστα παντού, δεν βλέπουμε το ίδιο , π.χ. με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ. Στο κέντρο ο λευκός σταυρός είναι θαμμένος σχεδόν ολόκληρος από μια ….ζυγαριά και αν κοιτάς το σήμα στα 2 ή 3 μέτρα, νομίζεις ότι βλέπεις ένα μπλε Χ !!!

Ύπουλος ουδαικός τρόπος καταπάτησης των εθνικών μας συμβόλων και του σταυρού….
Ο Νεκρός αξιωματικός της ΕΛΑΣ από βόμβα, φαίνεται ότι ήξερε πολλά και η ΜΟΣΑΝΤ του έκλεισε το στόμα.… Ίσως και του Γκιόλια…. Ξεκάρφωτα χτυπήματα, στη λογική του μακελειού της Μπολώνια, από τους Εβραιομασόνους…..
Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε πλήρως, τις κατά καιρούς περίεργες διαταγές, για αφαίρεση Ελληνικών συμβόλων και αναγνωριστικών σημάτων και διακριτικών διασημάτων, από τις στολές Ελλήνων αξιωματικών.

Δεν είναι λοιπόν μόνο η GOLDMAN SACHS και οι άλλοι οικονομικοί κολοσσοί των Εβραίων, που ξαφνικά μας λιμπίστηκαν και άλωσαν την Ελληνική οικονομία και μας πτώχευσαν και αυτοί πλούτισαν. Το σατανικό σχέδιο υποδούλωσής μας ξετυλίγεται επί μια 12ετία, με όλες τις κυβερνήσεις των γαλαζοπράσινων πορνών συνένοχες στην εσχάτη προδοσία.
Δεν υπάρχουν Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!!!!
Δεν υπάρχει Ελληνική Αστυνομία!!!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ: >>> ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ……

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ή ΜΑΣΟΝΟΥ

ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΙΔΕΑ ΜΗ ΠΕΘΑΝΩ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Απάντηση