Στην προηγούμενη ανάρτηση σε άρθρο του Μπαρμπανίκου γράφουμε:
«ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ» και στη γωνία Λαυρεντιάδης και PROTON BANK κι έρχεται το Παρόν της Κυριακής να επιβεβαιώσει απόλυτα τη συγκάληψη του σκανδάλου Λαυρεντιάδη.

Με τεράστια γράμματα στην πρώτη σελίδα ο Μάκης Κουρής κραυγάζει ότι: τα 51 εκ. που επέστρεψε στην τράπεζα ο πολυπράγμων κύριος Λαυρεντιάδης και “καθάρισε” είχαν δοθεί για μίζες σε πολιτικούς και ΜΜΕ!!!!
Λέτε να ιδρώσει το αυτί κανενός;
Θα πάρουμε την εφημερίδα να διαβάσουμε περισσότερα και θα επανέλθουμε.
Διαβάστε κι αυτό (28/3/2009):
Λ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ: ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, ΜΕΡΝΤΟΧ η ΝΕΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ;
Αναρτήθηκε από Ζείδωρον
=========================
Κάποτε, πιτσιρικάδες όντες, είχαμε μάθει για τη όμορφη πουτάνα τη Πόπη,  που είχε έρθει για δέκα μέρες στα μπουρδέλα της Χαλκίδας και που  για χάρη της σφάζονταν τα φαντάρια του 575 ΤΠ,  για το ποιος θα τη πρωτοπηδήσει!!! Ημερησίως εννοείται, διότι η διακόρευση είχε συντελεστεί σε χρόνο άγνωστο. Έκτοτε, έμεινε παροιμιώδης η φράση  προάγγελος καβγά “κάτσε καλά γιατί θα γίνει της Πόπης” η οποία και διαδόθηκε αρκούντως και πέραν των συνόρων της Χαλκίδας.
Τώρα γεροντίζοντες, διαπιστώνουμε ότι είμαστε στα νύχια νεόκοπης πουτάνας Πόπης στη ψυχή και στο σώμα, που διαπραγματεύεται και διαχειρίζεται την ύπαρξή μας σαν λαού και σαν έθνους. Αυτή την έχιδνα Πόπη, πρέπει να τη ξετρυπώσουμε και να την εξοντώσουμε πριν από τις συγκυβερνητικές γαλαζιοπράσινες πουτάνες. Ανθρωπόμορφα τέρατα, σαν τη νεοπουτάνα Πόπη, είναι τα κατατεθέντα σήματα του διεφθαρμένου και σάπιου καθεστώτος. Όλων των διεφθαρμένων εξουσιών! Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής σε ένα ενιαίο αμαρτωλό σύμπλεγμα, εμποτισμένο από τη πουτανιά της σκύλας Πόπης.  Αν εξαφανίσουμε τη διεφθαρμένη Πόπη, θα αποκαταστήσουμε το αίσθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, και κανένας Παπανδρέου, κανένας Σαμαράς, κανένας Καρατζαφέρης, κανένας Βενιζέλος ή Πάγκαλος ή κάθε εξαπτέρυγο, δεν θα τολμούσε να κάνει τα συνεχιζόμενα εγκλήματα διαφθοράς και ληστείας σε βάρος μας.
Τα σάπια καθεστώτα υπάρχουν, γιατί υπάρχει η πουτάνα η Πόπη. Η ξεφτίλα κάθε έννοιας δικαιοσύνης.

Απάντηση