=== Ο αδελφός του Άδωνι Γεωργιάδη, ερωτεύθηκε τη Πέπη Τσεσμελή και θέλει να τη παντρευτεί!!! ===

Ξέραμε τη Πέπη Τσεσμελή, από τις προκλητικές παρουσίες της στη τηλεόραση για αρκετά χρόνια, Τη μάθαμε περισσότερο, όταν παρουσίασε πορνοσατυρική εκπομπή, σαν πορνοδοκαστίνα του “ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ” με όλα τα συναφή υπονοούμενα. Τη Πέπη τη μάθαμε ολοκληρωτικά, όταν το 2003 συνελήφθηκε στο φυσικό της περιβάλλον, να εκδίδεται επί χρήμασι εντός μπουρδέλου!!! Κανονικότατα τοις μετρητοίς!!!

Τότε πολλοί τη λυπήθηκαν, δεν ξανασχολήθηκαν μαζί της, και ως εκ τούτου δεν ξέρουμε αν βρήκε αλλού δουλειά να εξασκήσει.
Ξέρουμε και τον πρώην ή νυν δωδεκαθεϊστή, τηλεοπτικό Ελληνέμπορα και νυν βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., του Καρατζαφύρερ, τον απερίγραπτο Άδωνι Γεωργιάδη, τον αμίμητο Μπουμπούκο της ανωσκελίτισσας Ευγενίας και 69 φορές διεθνή με την Εθνική ομάδα των κερατούκληδων.
Μαζί με τον θαυμαστή των σύγχρονων σιωνιστών Μπουμπούκο, θέλαμε δεν θέλαμε, μάθαμε και τον επίσης απερίγραπτο Λεωνίδα, σαν υπόλοιπο της ελληνεμπορικής τηλεοπτικής εκπομπής.
Μέχρι εδώ, όλα τα ξέραμε.
Εκείνο που δεν ξέραμε, είναι τα 3 κακά της μοίρας μας. Διότι όλα τα ορίτζιναλ κακά, πάντα πηγαίνουν τρία-τρία παρέα!!! Έτσι, -αμώ την ατυχία μας, επί σχεδόν 40 χρόνια, μας έκρυβαν ότι υπάρχει και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ο οποίος μάλιστα είναι δεύτερος στη κλίμακα διαδοχής, καθότι κατασκευάστηκε από τα ίδια υλικά, αλλά πριν από τον Λεωνίδα!!!!
Κι’ εκεί που σηκώναμε το οπλισμένο με σάπιες ντομάτες χέρι μας, να τις πετάξουμε κατά των τροϊκάνων, κατά του ΜΠΕΝιζέλου, κατά του Παπανδρέου και κατά παντός υπευθύνου, βγαίνει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, αδελφός των υπολοίπων, ως από μηχανής θεός της αρχαιότητος και δηλώνει ερωτευμένος της δηλωμένης πλέον Πέπης!!!! Προς ολοκλήρωση δε του έρωτός του, ξεκαθαρίζει, ότι θέλει και γάμο!!!! ΝΑΙ, με τη γνωστή από το ερωτοδικείο και από τη σύλληψή της το 2003 επ’ αυτοφόρω και επί τω έργω εντός μπουρδέλου.
Κακόγλωσσοι βρέθηκαν και ισχυρίζονται, πως ο Αλέξανδρος και αδελφός του Μπουμπούκου του εξαπτέρυγου ΛΑ.Ο.Σ., επίτηδες το έκανε δημοσίως αυτό το πράγμα, για να αποπροσανατολήσει την αγανάκτησή μας και για να βοηθήσει το κυβερνητικό μπουρδέλο του ΠΑΣΟΚ.
Εσείς όμως αδέκαστοι φίλοι μου, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, το οποίο είναι από το Δελτίο Ειδήσεων του «Στάρ», στις 8.05 μ.μ. της Πέμπτης 29 Σεπτέμβρη 2011 και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας, αγνοώντας κι’ εμένα και τον κόπανο που έβαλε το βίντεο στο ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ με γελοίους συνειρμούς.
Τέλος, ερωτηθείς ο Καρατζαφέρης, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, για το αν η Πέπη σκέφτεται να πολιτευθεί στην Α’ Αθήνας μαζί με τον Ψινάκη, σε περίπτωση που δεν πολιτευθεί η Ευγενία.

1 Trackback or Pingback

Απάντηση