=== Κάποια ΜΜΕ τα συχαίνεται όλος ο κόσμος κι’ ο ντουνιάς. Το ίδιο κι’ εγώ, σε σημείο που τα αποφεύγω σαν τη πανούκλα. Σαν μολυσματικό απόβλητο του “εξειδικευμένου” Σαμπατακάκη της μισής σελίδας γράμμα στο δεξί τσεπάκι.
Στη κορυφή των εξωβελισμένων μου έχω τον ΑΛΑΦΟΥΖ και τα μολύσματά του. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, κανένας δε θα μου βγάλει απ΄το μυαλό μου τ’ αρβανίτικο, ότι η “καθημερινή” βρομοφυλλάδα πάσχει από χρόνια και βαριά, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αρρωστημένης εβραιοαμερικάνικης προπαγάνδας. Πολλά ΜΜΕ, λίγο-πολύ στηρίζουν το διεφθαρμένο και σάπιο γαλαζοπράσινο καθεστώς, για διατήρηση των κρατικών διαφημίσεων και για τη πατροπαράδοτη διαγραφή των χρεών προς αμοιβαίο με το χουντικό καθεστώς όφελος, αλλά κάπου προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα, όταν διαισθάνονται ότι ο λαός είναι έτοιμος να ξανακάνει, ότι είχε κάνει παλιά στο συγκρότημα Λαμπράκη.
Τα εβραιο-αμερικανοθρεμμένα σκυλιά του Αλαφούζου, ούτε από προσχήματα δεν καταλαβαίνουν.
Με αυτό το ευαγγέλιο κατάστηθά μου, ούτε κι’ εγώ καταλαβαίνω πολλές φορές, γιατί ο φίλος “Τ.Ν.” επιμένει να αναφέρεται σε προπαγανδιστικό υλικό των σιωνιστών, που δεν θέλω να βλέπω.
Χθες ο ΑΛΑΦΟΥΖ, άγραφε δια χειρός Πέννυς Μπουλουτζά, τον τίτλο
«Έχω επείγον περιστατικό για το άλλο Σάββατο — Το σαθρό σύστημα με τις εισαγωγές ασθενών κατά τη διάρκεια της εφημερίας» … αλλά αυτός ο τίτλος δεν είχε καμιά σχέση με το περιεχόμενο. Στο κυρίως κείμενο γινόταν η καθιερωμένη φιλοπαπανδρεϊκή-φιλολοβερδική προπαγάνδα, για τον εξωραϊσμό της κλοπής των κλινών των δημόσιων νοσοκομείων (που τις έχουν χρυσοπληρώσει οι ασφαλισμένοι με τις ασφαλιστικές τους εισφορές), αλλά που δεσμεύονται υπέρ των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών!!!!
Για τη προώθηση του προϊόντος, το διεφθαρμένο καθεστώς χρησιμοποιεί τον γιατρό Άρη Μουσιώνη, τον πολιτικάντη που πριν μερικά χρόνια, σαν ειδικευόμενος γιατρός στο ΚΑΤ, είχε συμμετάσχει στην ομάδα γιατρών, που τσιμεντάρισαν το σπασμένο κωλομέρι της …Μαργαρίτας Παπανδρέου. Τώρα, αφού είχε αποτυχημένη προσπάθεια να βουλευτοποιηθεί, είναι διορισμένος διοικητής της Α΄ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής και τον χρησιμοποιεί συχνά ο Λοβέρδος, για να δικαιολογεί την ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της δημόσιας υγείας.

Και μου λέει ο φίλος Τ.Ν. :
“Αυτοί οι άνθρωποι κοροϊδεύουν τον κοσμάκη… Πρώτη φορά ΕΜΑΘΕ ο Λοβέρδος, ΠΩΣ γίνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία???
Αλλά και η δημοσιογράφος η συγκεκριμένη, ΔΕΝ καταλαβαίνει ότι ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ??????”

Για να του απαντήσω κι’ εγώ στη νοηματική:
“Καλησπέρα. — Να μην έχεις καμιά αμφιβολία για το τι ρόλο παίζουν όλα τα καθίκια του ΑΛΑΦΟΥΖ”
Αλλά, έρχεται καπάκι η σφήνα του Τ.Ν.:
“Εγώ άργησα αλλά το κατάλαβα…. Όμως πως θα το μάθει ο κοσμάκης??? Και… αν το μάθει ΠΟΙΟΝ θα διαβάσει??? Τον Λαμπράκη??? Τον Μπόμπολα??? Τον Ρίζο??? Τον Ντάσκα??? Την Τρέμη??? ή μήπως τους Καψή-Πρετεντέρη???
Δεν υπάρχει απάντηση. Αν ένας είναι μαθημένος να μασάει και να καταπίνει τα σκατά που του σερβίρουν και δεν παίρνει …μυρουδιά από τη τόση σκατίλα, είναι άξιος να πνιγεί μέσα στον βόθρο.
Γι’ αυτό σου έλεγα και σου λέγω φίλε Τ.Ν. – Στα σκουπίδια αβλεπί οι προπαγάνδες των ληστών, με απόλυτη ….διαύγεια!!!

Απάντηση