HYPERCOMODO
Μετά το φτύσιμο του Γκαγκά από τον πολιτικό συνέταιρο της Μέϊρκελ, μετά το σφυροκόπημα της καρδάρας του ΓκαΓκά από τον Πρόεδρο των Γερμανών βιομηχάνων που τον στόλισε όπως άξιζε σε έναν πολιτικό βρομιάρη, το μεταπολεμικό Γερμανικό κακό τρίτωσε. Ο Michael Fuchs, αρχηγός των Γερμανών Σεξουαλικώς Αγανακτισμένων “FUCH YOU” και υπαρχηγός της Μέϊρκελ μέσα στη κοινοβουλευτική της ομάδα, είπε ορθά κοφτά, ότι “η Ελλάς έχει πτωχεύσει” ….
Σύμφωνα με ασφαλισμένες (σε γνωστή πτωχευμένη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία λαμόγιων) πληροφορίες, η διεθνούς φήμης ανακρίτρια της μακρινής και ξωτικής Botsovalia, η mis Popis της απανταχού διαφθοράς, η φιλελληνίς mis Popis, ζήτησε από την Interpol και την Europol και φυσικά από τη Botsopol, να εκδοθεί διεθνές ένταλμα αντισύλληψης κατά του υπαρχηγού της Μέϊρκελ, Michael Fuchs, ιδρυτή, αρχηγού και σπόνσορα του κουνήματος των Γερμανών σεξουαλικώς αγανακτισμένων, γνωστού και ως κουνήματος “FUCH YOU”.
Αιτία αυτής της νέας και καινοφανούς ευγενούς πρωτοβουλίας της
mis Popis, στάθηκε η χθεσινοβραδυνή δήλωση, του ευρισκόμενου σε κατάσταση οίστρου, αντιπροέδρου της Μέϊρκελ, κ. Michael Fuchs, ο οποίος ξεπερνώντας κάθε τορναδόρο, διέδωσε τη ψευδή είδηση, πως δήθεν η χρεωκοπία της Ελλάδας έχει συντελεστεί προ καιρού και πως δήθεν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες, χρειαζόμαστε κούρεμα κατά 50% στη περιοχή μπικίνι, ενώ γνώριζε, ότι ο Παπακωνσταντίνου κατ’ αρχάς και ο λιπαρός Βενιζέλος στη συνέχεια, μας τα ξουρίζουν όλα, τουλάχιστον άπαξ μηνιαίως!!!!
Φαίνεται δε ότι μεγάλη είναι η ταραχή της παρθένου ανακρίτριας mis Popis, της ξωτικής
Botsovalia, διότι φοβούμενη μη διακορευτεί διεθνώς από τα άγρια μέλη του κουνήματος των “FUCH YOU”, στο ίδιο έγγραφο συμπεριέλαβε και το αίτημα, για τον επί τόπου ευνουχισμό, όλων των μελών της σεξουαλικά εξτρεμιστικής και τρομοκρατικής οργάνωσης, του επικηρυγμένου Michael Fuchs, υπαρχηγού της Μέϊρκελ!!! Αιτιολόγησε όμως επαρκώς τη νέα φιλελληνική πρωτοβουλία της, λέγοντας με υστερόγραφο, ότι έτσι μεγιστοποιούνται οι πιθανότητες να αποφύγουν την πενία και τη φτώχεια, οι φίλοι Έλληνες κι’ οι φιλενάδες Ελληνίδες, αφού με το μέτρο του ευνουχισμού, θα διακοπεί κάθε τροϊκάνικο πήδημα, εντός και εκτός Ελλάδος και απανταχού της πανευρωπαίας γης!!!!
Από τη πλευρά του ο Στρος Καν δήλωσε ευθαρσώς, ότι οι προτάσεις της
mis Popis δεν τον αγγίζουν, και δεν νιώθει να κινδυνεύει το πουλί του, αφού εδώ και μερικούς μήνες δεν έχει καμία σχέση με ΔΝΤ και Τροϊκάνους πηδηχτές!!!!
Ερωτηθείς ο Νικολά Σαρκοζί, αντί απαντήσεως ζήτησε ψυχραιμία μέχρι να τεκνοποιήσει η Κάρλα Μπρούνι και διαβεβαίωσε, ότι όλα τα προβλήματα θα ξαναμπούν στο τραπέζι και θα επιλυθούν σε λίγες μέρες.
Ο γνωστός για την υποκριτική ευγένειά του Τζέφρις Παπανδρέου, με τη κουλτούρα του τελείως θολωμένη, στέλνει εκ παραδρομής, ευχαριστήριο τηλεγράφημα στη βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, αντί να το στείλει στην αγαπημένη του ανακρίτρια
Popis της μακρινής Botsovalia!!!
Η έρευνα συνεχίζεται…..

Απάντηση