=== ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ===

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η κωλοσφυρίδα της εβραιοπροπαγάνδας των άνανδρων υπουργών του ψευδοΠΑΣΟΚ της τρόϊκα, χτενίζεται!!! Ο Μπαρμπανίκος ανήκει εδώ και δύο επίσημα χρόνια (ανεπίσημα από τον Μάρτιο του 2004), στην ευαίσθητη κατηγορία των ΑμεΑ. Ένεκα καρδιοπάθειας 72% πλέον κινητική 55%, και κατά συγχώνευση πλέον του 83%. Τα έξοδα, όπως και να τα σημαζέψω (έχω καταργήσει πολλά), από ένα σημείο και μετά δεν σημαζεύονται άλλο και φυσικό είναι να ενδιαφέρομαι για θέματα που αφορούν αναπήρους.

Από την άλλη, η σύνταξή μου βγήκε με διαδοχική ασφάλιση 36,5 χρόνων, η οποία προσαυξήθηκε λόγω αναπηρίας, με το αστρονομικό ποσό των 32 €!!!! Το τι παίδεμα έχω φάει ρε παιδιά, τα δύο τελευταία χρόνια, άλλοτε για ρεμίζα, άλλοτε για ένα δάνειο που δεν μπορούσα να πληρώσω γιατί άργησε 18 μήνες η σύνταξη, άλλοτε με τη πουστιά της ΔΕΗ κ.ά., δεν περιγράφεται. Δόξα τον Θεό, ακόμα αντέχω.

 Τρεις μήνες πηγαινοερχόμουν στη ΔΕΗ και κανένας δεν ήξερε να μου πει, ενώ οι αλήτες της κυβέρνησης έλεγαν ψευδώς, πως δήθεν είχαν στείλει εγκύκλιο. Όπως διέδιδαν με τη κατάμαυρη προπαγάνδα τους, όσοι είχαν αναπηρία πάνω από 67% θα είχαν έκπτωση 20-30% στο τιμολόγιο της ΔΕΗ. Όταν με τεράστια καθυστέρηση έβγαλαν την εγκύκλιο, ξεβρακώθηκε όλος ο φασισμός της κυβέρνησης του Τζέφρι Παπανδρέου, και εύκολα διαπίστωσα, ότι παρά το 83% αναπηρίας μου, δεν έφτανε για να είμαι ανάμεσα στους ανύπαρκτους τυχερούς. Έπρεπε λέει, ή να μου είχαν βγάλει και τα δύο μάτια, ή θα έπρεπε να μου είχαν κόψει και τα δύο πόδια!!! Τουλάχιστον!!! ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμα και αν απουσίαζαν αμφότεροι οι οφθαλμοί  και αμφότεροι οι πόδες μου, έχουν οι φωστήρες την απαίτηση, τα συνολικά ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ μου εισοδήματα από οποιαδήποτε πηγή (δηλαδή και τα τεκμαρτά και ανύπαρκτα), να μη ξεπερνούν το ΑΤΟΜΙΚΟ εισόδημα του ανειδίκευτου εργάτη!!!!! Εμένα το μηνιαίο εισόδημα, πτυχιούχου με 36,5 χρόνια ασφάλιση, είναι 1.220 € (από 1255 € αρχικά) και άρα??? Άρα ο Μπαρμπανίκος είναι ….προνομιούχος!!!! Γαμώτο, αν είμουν σε ειδικό μισθολόγιο σαν τον Ρακιντζή, ίσως με 6.000 € τον μήνα να είχα ελπίδες. Ίσως να κέρδιζα και κάποια προτίμηση, για σύμβαση με κεραία κινητής τηλεφωνίας στη ταράτσα.

ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του κυβερνητικού αληταριού, με παρόμοιο τρόπο. Η κυβερνητική ανακοίνωση, προσκαλεί τα ΑμεΑ άνω του ….67% να υποβάλουν αίτηση για ειδική έκπτωση 30% !!!! στο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ, έως 15-12-2011, για το το 2012. Ευτυχώς όμως αυτή τη φορά, πολλοί δημοσιογράφοι που δεν συμμετέχουν στο επιχορηγούμενο πρόγραμμα “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ”, έχουν εκτεταμένα ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέριες, που χαλούν τη σούπα του Παπανδρέου και του υπερφασίστα Βενιζέλου. 

Εγώ ως αρχικά παθών, σας λέω, ότι για όλες ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ περιπτώσεις έκπτωσης, θα πρέπει το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ της οικογένειας του πιθανού-ααπίθανου δικαιούχου, θα πρέπει να είναι μικρότερο, από το ….ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ του ανειδίκευτου εργάτη και επί πλέον, τα ΑμεΑ, θα πρέπει να έχουν ΚΙΝΗΤΙΚΗ αναπηρία πάνω από 80% ή να είναι ολικώς τυφλοί!!!

Θα περίμενε κανείς από μερικές “ειδικές” για αναπήρους ιστοσελίδες, να γράφουν τα πράγματα με το όνομά τους και να καυτηριάζουν τη φασιστική κυβερνητική προπαγάνδα. Δυστυχώς, με απέραντη θλίψη διαπιστώνω, ότι οι ιστοσελίδες αυτές, έχουν μετυατραπεί δε θλιβερές προεκτάσεις των υπουργικών γραφείων και του ΙΚΑ. Αυτό έχουν ανάγκη τα ΑμεΑ?????

Απάντηση