Τον τελευταίο καιρό, ο πολιτικά σάποιος φασίστας Βενιζέλος, θέλοντας βλακωδώς να δείξει ότι μόνο αυτός υπάρχει και κινείται εντός κι’ εκτός, γίνεται λαλίστατος με συνεντεύξεις που δεν έχουν τελειωμό. Οι υπόλοιποι υπουργοί είναι κρυμμένοι και συνεχίζουν τη καταμέτρηση των κλοπημαίων. Ο ΓκαΓκάς και Τζέφρις Παπανδρέου είναι κάπου στας Ινδίας!!!!

Η διαφθορά έχει φουσκώσει και έχει ξεπεράσει τον κοιλαρά αντιπρωθυπουργό. Επομένως???

Επομένως πρέπει να κοσκινίζουμε κάθε δήλωση του μεγαλοαπατεώνα και χοντρού φασίστα.

Μας είχε πρίξει τόσες φορές που το έλεγε, ότι τα χρηματικά διαθέσιμα της χώρας φθάνουν τσίμα-τσίμα μέχρι 15 Οκτωβρίου 2011 το πολύ και ότι πρέπει οπωσδήποτε να μας δώσουν επειγόντως οι Ευρωπαίοι κλέφτες, λίγο νωρίτερα την 6η δόση για να ….σωθούμε!!!!

Όμως η κακιά του ώρα του χοντρού καραγκιόζη τα έφερε έτσι, που η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών της Ετρωζώνης, δεν έχει εγκρίνει ακόμα τη συνέχιση του απατηλού δανείου. Έτσι ο ξεφτιλισμένος ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ  και ανυπέρβλητος ΦΑΣΙΣΤΑΣ, εξαναγκάσθηκε σήμερα να κάνει κωλοτούμπες και να δηλώσει πλέον, ότι τα χρηματικά διαθέσιμα ….αρκούν για να περάσουμε ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, τουτέστιν έως 15-11-2011!!!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ ΧΟΝΤΡΕΛΑ!!!… Τη περήφανη δήλωση, την έπνιξε στις υπόλοιπες άφθονες μαλακίες, περί …κεφαλαιακής υπερεπάρκειας των ιδιωτικών τραπεζών, Ευρωπαϊκών και “Ελληνικών”.

Χεστήκαμε για τη τραπεζική κεφαλαιακή υπερεπάρκεια χοντρομπαλά φασίστα. Για τη παράταση των κρατικών χρηματικών διαθεσίμων για ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ (και βάλε) να μας εξηγήσεις ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

Απάντηση