=== ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΕΠΕΙ …ΕΦΙΑΛΤΕΣ ===

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ (ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ) ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΦΟΥΣΚΑ === ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ!!!
Είναι γνωστό σε όλους όσους σέβονται τη μνήμη τους και διαθέτουν τη στοιχειώδη κοινή λογική, ότι ο Δημήτριος Δασκαλόπουλος, ο πολιτικοοικονομικός νταβατζής της πλουτοκρατίας, ο σχεδόν μόνιμος πρόεδρος των βιομηχάνων, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ στον ιδιωτικό τομέα, με κάθε νόμιμο ή αθέμιτο μέσο.
Γνωστός στο πανελλήνιο για τη βρόμικη μαεστρία του στη διαφθορά της ηγεσίας του “συνδικαλισμού” υπό τον δοτό του ψευδοΠΑΣΟΚ  Γιάννη Παναγόπουλο, των διαβόητων “αντικοινωνικών εταίρων” και πολιτικών πορνών, πέρα από τη βίαιη επιβολή της διαρκούς μείωσης μισθών και ημερομισθίων, κατόρθωσε να επιβάλει με τη συνυπογραφή μιας σκύλας ψευδοσοσιαλιστικής και ληστρικής κυβέρνησης, τις ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, με τις οποίες οι αθώες βιομηχανικέ, εργολαβικές, τραπεζικές και αεριτζίδικες πόρνες, κατόρθωσαν να καταργήσουν ή να μετατρέψουν σε άχρηστα χαρτιά τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ιδίως την ψευδοαποκαλούμενη “Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας”.
Μέχρι χθες, ο ελεεινός εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας, οποτεδήποτε τύχαινε να συμπίπτουν  τα άγρια αντεργατικά και φορομπηχτικά μέτρα κατά των φτωχών και μισθοσυντήρητων, με έστω μικρή άνοδο των τιμών του χρηματιστηριακού πορνείου, έβγαινε μόνος ή μαζί με τα άλλα αστέρια της φαυλοκρατίας τους, για να υποστηρίξει τις μπούρδες “περί της σωστής οδού” στην οποία βαδίζουν τα επαίσχυντα ληστρικά μέτρα.
Χθες, μετά τη καταβαράθρωση του χρηματιστηριακού πορνείου, που η λαϊκή αδιαφορία των μικροεπενδυτών το έριξε στις 730 μονάδες, σε συνδυασμό του συγκλονιστικού πλέον γεγονότος, ότι πέραν του διαδικτύου, και η πλειοψηφία των ΜΜΕ κράζουν ομαδικά τους απατεώνες, οι ψυχοπαθείς κλακαδόροι της τρόϊκα και ληστές του ιδρώτα των εργαζομένων, έβαλαν τον εκπρόσωπό τους και πρόεδρο του ΣΕΒ, να κάνει μια θεατρινίστικη, καραγκιοζίστικη κωλοτούμπα. Με μια πτώση 6,30% των μετοχών και στο εξωτερικό να μιλούν όλοι πλέον για εδραιωμένη πτώχευση της κυβέρνησης των τροϊκανών, βγήκε ο κατασκευαστής της ανεργίας, της ημιαπασχόλησης, των εργαζόμενων και συνταξιούχων των 400 €, των εισαγωγέων φτηνών εργατικών χεριών, βγήκε θρασύτατα ο Δημήτριος Δασκαλόπουλος, για να πει τίιιιι????
Βγήκε ο Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ για να πει, ότι το πρόβλημα της ιδιωτικής οικονομίας δεν είναι το μισθολογικό και οι συλλογικές συμβάσεις του ιδιωτικού τομέα και πως δήθεν αυτές τις θέσεις τις έχει υποστηρίξει και στη ….τρόϊκα!!!
Μόνο ένα πολιτικοοικονομικό δειλό κάθαρμα θα μπορούσε να πει τέτοια χοντροειδή ψέματα. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, πέρα από το τι βρόμικο έχει πετύχει με το υποζύγιό του τον της ΓΣΕΕ, γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα, ότι η τρόϊκα και κάθε συστατικό της, δεν έχουν καμία εξουσία πάνω του και πάνω στη ΓΣΕΕ και ξέρει ότι οι νομικές υπηρεσίες των βιομηχάνων, μπορούν να προσφύγουν στα ΔΙΕΘΝΗ δικαστήρια και να προσβάλουν κάθε παρέμβαση της τρόϊκα, κατά στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να ζητήσουν και ….χρηματική αποζημίωση από τις τράπεζες και το ΔΝΤ των Εβραίων τραπεζιτών!!!!
Επί τη ευκαιρία, αν ρε Δασκαλόπουλε είσαι καλοπροαίρετος και σε έχουμε παρεξηγήσει ορισμένοι, αντί να βγαίνεις χθες και να λες αρλούμπες για να μας ξεγελάσεις, γιατί δεν φωνάζεις τον κύονα σου τον Παναγόπουλο να υπογράψετε μια ανανέωση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με κατώτατο μισθό τα 800 € (και ανάλογο μεροκάματο), με κατάργηση της υποαπασχόλησης, υποχρεωτικά εκτελεστής (της σύμβασης) για όλες τις επιχειρήσεις αρμοδιότητας σας. Έτσι για να δούμε τη συνέχεια του έργου.
Άντε για τον λιπαρό Βενιζέλο, το πιστεύω ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στους τροϊκανούς, ΕΣΥ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΙ ΡΕΝ???? ή στην ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ????
Μάλλον φοβάσαι για όσα ακούς ότι έρχονται και λες τάτοια ψέματα μακάκα….. Είσαι συνέταιρος με τη τρόϊκα και ποτέ δεν ήσουν απέναντί της. Δικά σου αιτήματα ικανοποιεί!!!!

Απάντηση