===ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΕΧΝΗΣ===

Ελπίδες για διέξοδο του Παπανδρέου από τη κρίση επιληψίας του, ώστε να διαφύγει χωρίς να χρειαστεί να περάσει από το ΚΑΤ ως πολυτραυματίας στα κωλομέρια σαν τη μαμά Μάρκαρετ προ καιρού, δίνουν και παίρνουν οι παρατεταμένες ανακαλύψεις βλακείας, αυτού, τούτου και του ιδίου Γκαγκά.

Εκεί, το λοιπόν, που έπινε τον καπουτσίνο μετά της μικρής, πάμπλουτης, αλλά άνεργης Μαργαρίτας και κόρης του, παρέα με 7 διμοιρίες των ΜΑΤ και άλλες τόσες της ομάδας “ΖΗΤΑ κι’ άλλους φόρους για να έχουν να τρώνε με τα κλεμμένα και τα δισέγγονα της Μαργαρίτας της κόρης της ελεεινής”, φωτίστηκε το κενό κρανίον με ασφαλή συμπεράσματα. Ήταν η ώρα και η στιγμή που περνούσαν στο απέναντι πεζοδρόμιο για το πεζοδρόμιο, ο γνωστός ράπτης Φουστάνος και ο γνωστός κουρεύς  Τρύφωνας ο Σαμαράς αγκαζέ. Δεν πρόλαβε να τους δει λόγω του συνωστισμού των παραστρατιωτικών μπάτσων, αλλά να, ήταν η μαγεία της στιγμής. Κάτι σαν δονητής της γριάς Μαργαρίτας στη βεβαρημένη από δακρυγόνα και άλλα συγκινησιακά χημικά στην ατμόσφαιρα.

Αμέσως, μπήκε στον αυτόματο η κρυμμένη εξυπνάς του βλακεντίου και διάσημου Γκαγκά και συνέλαβε τα ασύλληπτα. Ενεθυμήθηκε ότι προ έτους και 6 μηνών, όσο και το γκάστρωμα μιας ελεφαντίνας σαν τον Πάγκαλο της αφταιξίας και ανευθυνότητος, δεν προλάβαινε να πάει στον Φουστάνο για να συμμαζέψει το πρωθυπουργικό κοστούμι με τα χρέη από τα κλοπιμαία και αναγκάσθηκε να το στείλει με τα ΕΛ-ΤΑ και να δώσει τα μέτρα και τα σταθμά, δια της τηλεφωνικής οδού της ξεχασμένης για υποκλοπές μέτρων Βόϊδαφον!!!

Έκτοτε, λόγω των 172 ταξιδίων στο εξωτερικό, μέσα σε 2 χρόνια πελαγοδρομίας, απορροφημένος από τον καθημερινό τζόγο δίπλα στον Κόκκαλη και ζαλισμένος από τις Ισλανδικές σφαλιάρες, δεν ήταν σε θέση να ξεχωρίσει αν κολυμπούσε στα χρέη που κατασκεύασε ή στον φαρδύ κοστούμι του. Κάτι προαισθάνθηκε εκεί στη πλατεία καπουτσίνου, όταν κάθε τόσο η Μαργαρίτα η κόρη, κάθε τόσο σηκωνόταν από το κάθισμα και τον έψαχνε μέσα από το βρόμικο κολάρο του λιγδιασμένου από βρομιές πουκάμισου.

Τα καλά του Γκαγκά, τούρχονται μαζεμένα σαν τα κακά του. Σε κάποια στιγμή, για ανεξήγητο λόγο, η μικρή αλλά πάμπλουτη και άνεργη κόρη Μαργαρίτα, έχωσε το κεφάλι της μέσα από το βρόμικο κολάρο και τον φίλησε, αλλά μετανοούσα που συνέχιζε να τρώγει από τα φαγωμένα, του λέγει:

“Αμάν ρε παΤΕΡΑΣ, κούρεμα-ξύρισμα χρειάζεται το χρέος σου!!!… Με έγδαρες κι’ εμένα!!!…”

Ντροπιασμένος ο Γκαγκάς, από το ότι έπρεπε να πιει καπουτσίνο με τη κόρη Μαργαρίτα, τη πάμπλουτη αλλά άνεργη, για να διαπιστώσει προς τα που πηγαίνουν οι Ευρωπαϊκές οικονομικές εξελίξεις, ρούφηξε και τη τελευταία σταγόνα καπουτσίνου που του απέμεινε, πήρε υπό μάλης τα παραστρατιωτικά καθίκια ΜΑΤ, ΖΗΤΑ ΦΟΡΟΥΣ και δεν σημαζεύεται και ξεκίνησε σχεδόν άπλυτος για την 174η συνάντηση με Σαρκοζί και Μέϊρκελ. Είχε επί τέλους και παρακρατημένου φόρου, κάτι να αντιπροτείνει, για να αποφύγει να τους δώσει μερίδιο απ’ τα κλεμμένα!!!… Δεν άντεχε άλλο!!! Κάθε φορά που τους συναντούσε, τον έβαζαν να ξεράσει και τούτρωγαν τα φαγωμένα του…. Ύαινες σωστές….

Απάντηση