=== ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤ’ ΑΓΡΑΦΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ===

Δεν το πιστεύω. Δεν το χωρά η στενωπός του κρανίου μου!!!… Συν τοις άλλοις, μου είναι και αδιανόητο!!!… Ιδίως, όταν ακούω ειδήσεις Χατζηνικολάου κλπ συντεταγμένων απεργών του ΑΛΤΕΡ.

Τις άρπαξαν άνευ λόγου και αιτίας μερικοί δημοσιοκάφροι από τα φονικά κλομπς των παραστρατιωτικών δυνάμεων του Παπουτσή και η τηλεοπτική αγανάκτηση έλαβε σάρκα και οστά, και ουχί μόνον!!!

Έγιναν και συγκρίσεις!!! ΝΑΙ -αμώ τα κέρατα της Popis της ερευνήτριας και της Helen της προϊσταμένης επί του βούρκου των σκανδάλων!!! Έγιναν συγκρίσεις!!!… Καθότι αναρωτήθηκαν στα πάνελς τα ΑΛΤΕΡινά: “ΕΝΤΑΞΕΙ… να σακατέψουν τις γριούλες που ροκανίζουν δια των συντάξεων τον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ έχουν στήσει στο ραντεβού τους τον Άγιο Πέτρο, να το καταλάβουμε!!!… ΕΝΤΑΞΕΙ… να σκοτώσουν καμιά δεκαριά 17χρονα για να αποκαταστήσουν τη τάξη και την ασφάλεια των υπουργών της διαφθοράς, να το καταλάβουμε!!!… ΕΝΤΑΞΕΙ…. να ρίξουν και μερικά χημικά, για να πνίξουν στην ασφυξία όσους τρομοκράτες-διαδηλωτές, πρόλαβαν και δραπέτευσαν στα κλειστά υπόγεια του ΜΕΤΡΟ, να το καταλάβουμε!!!…” ===

=== και συνεχίστηκαν οι άθλιες ρητορικές, κάπως έτσι: “ΑΛΛΑ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ???? Εεεε!!! ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!… ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ!!!… ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!.. ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΌΝΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ???… ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ 17ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΘΡΑΣΎΤΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ???… ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΛΕΙΑΣ, ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ???…”

Η ανάρτηση αυτή, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στον τρισάθλιο πολιτικό γκάγκστερ της δημοσιοκαφρίας ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, όχι μόνο για τα χθεσινά επεισόδια και τον τρόπο κάλυψής τους, αλλά για την εν γένει μακροχρόνια άθλια στάση του κατά του Ελληνικού λαού, που είναι πάντα η στήριξη του γαλαζιοπράσινου παρακράτους της διαφθοράς. Γιατί η αθλιότητα έχει και τα όριά της και χέστηκα αν αυτός και το σινάφι του την έχουν κάνει τρόπο ζωής και πλουτισμού. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΘΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

Οι εικόνες του ξυλοδαρμού (τον οποίο και φυσικά αποδοκιμάζω) είναι από το news247.gr

Απάντηση