ΑΛΑΦΟΥΖτικα ΓΚΑΛΟΠ

7 Οκτωβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Έλαβα e-mail από φίλο, μια κατασκευασμένη “σφυγμομέτρηση” του διαπλεκόμενου με τη σαπίλα συγκροτήματος, του αρχισιωνιστή ΑΛΑΦΟΥΖ, την οποία μοστράρει ο πολιτικά αχρείος εφοπλιστής, στα πλαίσια της βρόμικης αποστολής του, να κρατήσει στον αφρό του πολιτικού βόθρου το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των σιωνιστών της Αθήνας, όπως αυτό εκφράζεται με τα σκυλοβουλευτικά κόμματα και αποκόμματα.
Πολλές πορές απαντώντας άμεσα παρεξηγιέμαι και φαίνομαι “κακός”, ενώ είμαι ένα πολύ καλό παιδί 60+ ετών. Για να ανεβάσω κι’ εγώ, ένα ξεκάθαρο προπαγανδιστικό υλικό, που αποσκοπεί στον επανεγκλωβισμό των λαϊκών μαζών, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. όταν οι αλήτες διαπλεκόμενοι εργολάβοι και εφοπλιστές και τραπεζίτες,  θα μου δώσουν πρόσβαση απεριόριστου λόγου και έκφρασης θέσεων, στα ΜΜΕ που ελέγχουν, θα το ξανασκεφτώ. Ως τότε, μου αρέσει να είμαι πτωχός πλην τίμιος blogger!!! Έτσι, αντί απάντησης, αναρτώ εδώ τις σκέψεις και τις θέσεις μου για το συγκεκριμένο ψευδοΓΚΑΛΟΠ:
———————————————-
Για να αναρτήσω μέτρηση θα πρέπει να πιστεύω στην αντικειμενικότητά της και στην επιστημονική μεθοδολογία της. Όμως όταν ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ είναι πλέον το μοναδικό καθαρόαιμο στήριγμα του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος (είτε είναι γαλάζιο είτε πράσινο), όταν είναι γνωστοί οι δεσμοί αίματος του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ με το Ισραήλ, όταν πια όλος ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει την υποταγή όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων στο τραπεζικό και μαύρο χρήμα ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ….
….Ε, είναι φαιδρό να μετατρεπόμαστε σε προεκτάσεις μιας βρόμικης εβραιοπροπαγάνδας και να αποδεχθούμε σαχλές επαναλήψεις θεάτρου των δικομματικών καραγκιόζηδων.
Υπάρχουν μετρήσεις αγαπητέ μου, γνωστών εταιρειών, με το άθροισμα της δύναμης των δύο προδοτικών κομμάτων στο 33% και την αριστερά αμετάβλητη σε ποσοστά αλλά σε πραγματική καθίζηση σε απόλυτους αριθμούς και πληρώνονται για να μη δημοσιοποιούνται και θα με πείσει εμένα ο ΣΚΑΪ και ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ότι η αποχή πρέπει να μοιραστεί “δίκαια” σε όλους τους βρόμικους σκυλοβουλευτικούς παίχτες-κλέφτες, και να παραδεχθώ, ότι όλοι αυτοί οι λεχρίτες, διαμοιράζονται το 100% του εκλογικού σώματος ….κατ’ εκτίμηση????
Ξέρεις από στατιστική ανάλυση??? Αν ήξερες, ποτέ δεν θα αντέγραφες τη μπαρούφα της σφυγμομέτρησης του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, για ….παράσταση νίκης 59% της ΜΠΕΝάκειας Νέας Δημοκρατίας, ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ 34% και (έστω με αυτή τη πλαστή σφυγμομέτρηση) η απέχθεια του εκλογικού σώματος προς τους “δύο διεκδικητές της σαπίλας” και των κομμάτων τους, είναι …47%!!!!!
Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, μεταβάλλεσαι σε όργανο, που λέει ότι, ενώ απομένει ένα πραγματικό (100 -34 -47) = 19% του εκλογικού σώματος, για να διεκδικήσουν οι δύο σαβούρες της πολιτικής, δέχεσαι και συμμετέχεις στο ακροβατικό, που μετατρέπει αυθαίρετα το 19% σε ….59%!!!!!!!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ…..

Απάντηση