Μπαρμπανίκειο νεκρολόγιο προς τον ….Steve Jobs!!!

7 Οκτωβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

=== Κατα-κατακλείστηκα από νεκρολογίες-ύμνους για τον μαφιόζο συνιδρυτή της Apple  και πράκτορα της CIA και όλων των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών Steve Jobs και ζήλεψα. Μέθυσα και ζήλεψα. Ζήλεψα ένα από τα μεγαλύτερα καθάρματα της οικουμένης όλων των εποχών. Δεν αποκλείω να συγκαλέσει ιερά σύνοδο ο Ιερώνυμος (μια και δεν ασχολείται με τα προβλήματα που προκαλούν οι κλοπές του Τζέφρι Παπανδρέου στο ποίμνιο), για να ανακυρήξει τον γκάγκστερ σε άγιο ή κάτι ανάλογο. Θα σκάσω από το κακό μου τότε…..

 === Έτσι θεώρησα χρέος και υποχρέωσή μου να τον νεκρολογήσω κι’ εγώ, μη και αρχίσουν να με κακολογούν στον κύκλο μου:

ΜΙΑ “NO JOB” ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ  ΤΟΥ STEVE JOBS, JOBS,  και πάλι ….JOBS

=== “..ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΗΣ ΖΩΗΖΖΖζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
……και πέρασεν που λες το βασιλόπουλο και κρύφτηκε η Σταχτομπούτα γιατί κοκκίνιζεν ο κώλος της από ντροπή και δεν την είδε κι’ έφυγε ο βασιλόπουλος.
Και ξαναπέρασεν κρυφά ο βασιλόπουλος κι’ η Σταχτομπούτα δεν επρόλαβεν να κρύψει τις σταχτομπούτες της, οπότε πρόλαβεν και τις πήρεν μάτι ο καλο΄ς και αγαθός βασιλόπουλος και την επήρε, δε ξέρω πόσες φορές δικιά του και την επλούτισεν και της φορμάρισε και μια γόβα με διαμάντια στον αριστερόν πόδα της αφού της τον έγλυψεν παντοκόρφως. Κι’ εζήσαν αυτοί καλά κι’ εμείς απ’ τα χειρότερα.
Αμ’ το άλλο????
Ο Ωνάσης, όταν κάηκε σαν μπουρλότο η Σμύρνη, κάηκεν κι’ ένα βιβλιοπωλείο, που ήταν τίγκα στα μολύβια.
Ο Ωνάσης όμως, επρόλαβεν με αυτοθυσία κι’ εμπήκεν και έκλεψε όλα τα μολύβια τα ξύλινα τα μισοκαμμένα και τα έσωσεν και με μια βάρκα και ένα κουπί, επρόλαβεν πάλιν και τα έφερε στον Πειραιά για να τα ξύσει εκεί που είχανε  καεί και έτσι ανακάλυψε τα ξυσμένα μολύβια και έτσι ανακάλυψε ότι μπορούσε να πωλά ακριβότερα τα ξυσμένα από τα άξεστα, διότι οι παλαιοελλαδίτες ήσαν άξεστοι και δεν ήξεραν λοτι μπορούν με έναν σουγιά να τα ξύσουν απομόνοι των.
Ούτως ειπείν, δημιουργήθηκε το πρώτον εν Ελλάδι μουνοπώλειον εξυσμένων μολυβιών, τα οποία έκαμαν τον κο Ωνάση πάμπλουτο, για να ημπορέσει αργότερον κατά τας 10 και 30′, να παντρευτεί τη Τζάκι Κένεντι και να έχει να λέει μέχρι να αποθάνει, ότι κρατούσεν από τζάκι και επομένως δεν είχε σχέση με τη μαφία και με τη ΣΙΑ και με λαθρεμπόρια πολλά.
Και πάλιν, ύστερα έζησαν αυτοί καλά κι’ εμείς αποχειρότερα……” === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Σκάσε και δούλευε, γιατί ο αφεντικός θα φωνάξει τον Αφγανό που δουλεύει με 250 € τη μέρα και του εμπιστεύεται και τη γυναίκα του μέχρι να σχολάσει το βράδυ!!!!
Ορίστε????…. Τι Job έχουν τα παραπάνω με τον Jobs????… Γιατί, όλες οι μαλακίες που μου έστειλαν και υμνούν έναν γκάγκστερ, έχουν καμιά σχέση με τον Steve Jobs???? Μη τρελαθούμε κι’ είναι όλα τα τρελάδικα κλειστά…!!!

Απάντηση