=== Με αφορμή την ανάρτηση Πριν από λίγο: Η τρόϊκα επισκέφθηκε το Πρωτοδικείο της Botsovalia και ζήτησε ικανοποίηση!!!, έλαβα τη παρακάτω διαμαρτυρία του φίλου Τ.Ν.:
=== Η ΤΡΟΪΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ????
=== Γιατί μας κακοφαίνεται που η τρόϊκα πήγε στο Πρωτοδικείο??? Αλήθεια, πόσοι Έλληνες έχουν εκεί μέσα ταλαιπωρηθεί, ξεφτιλισθεί, έχουν χάσει την μέρα τους, την ώρα τους, το ψωμάκι τους, η έχουν μετανοήσει ακόμη που σκέφτηκαν ότι πηγαίνοντας στο δικαστήριο, θα βρουν δικαίωση??? Που ΔΕΝ την είδαν να έρχεται???
=== Πόσες ημεραργίες, ή πόση αξιοπρέπεια δική τους έχουν χάσει για μαρτυρίες που δεν ακούστηκαν, για καταθέσεις που δεν υπολογίστηκαν, για ποινές άδικες, που αφού γράφτηκαν δεν σβήνονται ο κόσμος να χαλάσει???
=== Πόσες φορές χρειάστηκε να πάνε εκεί, μόνον και μόνον για να πάρουν η να δώσουν ένα κ@λόχαρτο που δεν μπορεί να πάει ταχυδρομικά η με φαξ, γιατί κάποιος κερατάς νόμος το απαγορεύει και θέλει ο “δικαστής” με αυτοπρόσωπη μετάβαση???
=== Τώρα μας κακοφάνηκε που κάποιοι Ευρωπαίοι θέλουν να δούνε πως λειτουργούν οι ιθαγενείς τα δικαστήριά τους???
Να δούνε τι θα πει αδιάφορος δικαστής, τι θα πει τεμπέλης γραμματέας, τι θα πει απάνθρωπο σύστημα διακρίβωσης της αλήθειας, που μόνον την αλήθεια δεν βρίσκει και καλύπτει το ψέμα, την υποκρισία και την απάτη??? Που εξαντλεί την αυστηρότητα στο πρεζόνι και αφήνει ελεύθερο τον έμπορο ναρκωτικών, τον Ψωμιάδη και τον Χριστοφοράκο και άλλους πολλούς???
=== Η ΤΡΟΪΚΑ μας φταίει για ΟΛΑ αυτά????
==================================
  ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: ΝΑΙ η τρόϊκα φταίει, για αυτά και άλλα τόσα, για το κατάντημα της πόρνης και διεφθαρμένης δικαιοσύνης στη μακρινή και ξωτική Botsovalia και θα εξηγήσω λίγο αργότερα.

Απάντηση