=== Δεν πρόλαβα να εξορύξω τη τσίμπλα από τον ακροδεξιό μου οφθαλμό και μούρχεται κατακούτελα η ειδησάρα…. Αναρχοκομμούνια φωταγώγησαν για 17η φοράν το Βιβλιοπωλείο και κέντρο διακίνησης Εβραϊκών ιδεωδών του βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη. Ήταν κάτι σαν Κυριακάτικο αμφισεξουαλικό ραντεβού, στα σκοτεινά στενοσόκακα των Εξαρχείων!!!! Έχουν περάσει 40 χρόνια από τότε που φοιτητούσα εν Αθήναις, πάτησα τους πόδας μου στη μεταπολίτευση της απάτης και από τότες αδιάκοπα, η από τότε “ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ” με τα χίλια επωνύματα, συγκρούεται με τρανσέξουαλ πάθος, με αόρατους και ασύλληπτους αναρχοκομμουνιστές αυτοτιτλούχους!!! Μόνο του Άδωνι τον κώλο έκαψαν 17 φοράς, κι’ ακόμα παρθένο τον άφησαν και εν παραπόνω!!!  
 === Διαβάστε τα του λόγου το αληθές που μου έστειλαν:

=== “Έκαψαν και πάλι το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη
Απίστευτα περιστατικά το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου στα Εξάρχεια, όπου το βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη έγινε και πάλι στόχος εμπρηστικής επίθεσης.
Γύρω στις 10:30 ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων μπήκαν στον πεζόδρομο της Λόντου, όπου βρίσκεται εστιατόριο και είπαν στους πελάτες του να σηκωθούν για λίγο από τα καθίσματά τους. Στην συνέχεια απειλώντας τον ιδιοκτήτη ότι θα κάψουν το μαγαζί του, τον ανάγκασαν να τους αφήσει να συνδέσουν μία μπαλαντέζα που είχαν μαζί τους με την πρίζα. Στην μπαλαντέζα συνέδεσαν τροχό με το οποίο έκοψαν ένα κομμάτι από το σιδερένιο ρολό του βιβλιοπωλείου. Στην συνέχεια πέταξαν μέσα αναμμένα στουπιά και βόμβες μολότοφ προκαλώντας ταραχή στον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Μία μολότοφ πέρασε μέσα στον ημιόροφο του βιβλιοπωλείου καίγοντας βιβλία.
Από Ελληνικές Γραμμές (του Βορίδη???)”

Ανησυχώ κι’ αναρωτιέμαι:
1.— Καλά…. Τόσο πιο ηλίθιοι από τον Άδωνι ήσαν, που χασομέρησαν να απλώσουν μπαλαντέζα και να κόψουν με τροχό σίδερα???
2.— Μπουγάδα άπλωσαν??? Πατσά, τουλάχιστον κάθισαν να φάνε στο εστιατόριο από το οποίο δανείστικαν ρεύμα???
3.— “ο κόσμος που ήταν εκεί”, δηλαδή μέσα στο μαγαζί του Άδωνι και κινδύνευε, μπήκε και κλειδώθηκε αυτοβούλως για να νιώσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία της ταραχής???
4.— Η μολότωφ που “πέρασε μέσα στον ημιόροφο” ανέβηκε από τις σκάλες ή πήρε ασανσέρ???
5.— Τι να απέγινε άραγε η μπαλαντέζα, με δε ξέρω πόσα μέτρα καλώδια σπαρμένα ατάκτως, μετά την εμπρηστική επίθεση???
6.— Στο βιβλίο Γκίνες, μπήκε ο Άδωνις, ή πάνε χαράμι τα φυτίλια???
7.— Άντε, ο Άδωνι είναι ακόμα συγχυσμένο… Η Ευγενία γιατί δεν βγήκε να κάνει μια δήλωση αποδοκιμασίας του γεγονότος???
8.— Που βρισκόταν η Ευγενία την ώρα και τη στιγμή της επίθεσης???
9.— Βιασμός υπήρξε???
10.—Πότε θα παιχθεί το έργο στους κουνηματογράφους???

Πάντως μέχρι αργά, από την Ισραηλινή πρεσβεία δεν είχε εκδοθεί καμιά ανακοίνωση!!!!

Απάντηση