Οποία τιμή και προτίμηση!!!! Τσιμπιέμαι, μη και φαντάζομαι φαντάσματα!!!! Έτσι και με σοφίσει σοφός έτερος   θα λολαθώ, καλάμι θα καβαλήσω και θ΄απογειωθώ, γιατί κάπου διάβασα, από σοφό βιβλίο, που ούτε καν τις σελίδες του δεν χρειάστηκε να αποκόψω (τόσο σοφό ήτανε), ότι μαθές η σοφία νόσος εστί μεταδοτική  κι’ έτσι και σε αγγίξει τη μπούτσισες. Γιατί και μεζούρα του IQ έχει το ιδιοκτησιακό της καθεστώς (καθεστώς???) και δεν είναι πρέπον να ξεπέφτει σε χέρια ανάριστα!!! Κανείς δεν γλύτωσε και τα εμβόλια είναι εξαντλημένα. Ούτε τσίγκινο εσώβρακο δεν δύναται να μας προστατέψει!!!!

Έτσι έγιναν τα πράγματα (και σας υπόσχομαι ότι υπάρχει συνέχεια, ανεξαρτήτως επικολλήσεως της νόσου της σοφίας ή μη) και θα έχουμε συνέχεια για τεράστιο αριθμό εκτιμήσεων .…ΚΑΘ’ ΥΠΟΘΕΣΙΝ!!!! (Έτσι καθηγητή????)  !!!! Τόσο επιστημονικά, που δεν αποκλείεται να έχει κάπου αναστηθεί ολόκληρη η BANQUE D’ ORIENT (ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ) και προσωρινά να κρύβεται στα όρη και στα βουνά της άγριας δύσης!!!

Αλλά ας μη σας βασανίσει άλλο τι, η πενία της σκέψης μου. Έχετε δικαίωμα να μαθαίνετε μερικές  σοφές απαντήσεις στις σκέψεις μου:
==================
Οὖλέ τε καὶ μάλα χαῖρε ‘πτωχέ πλην τίμιε’ Μπαρμπανίκο,

Ευχαριστώ σε γιά την ανάρτηση:
Αυτό το… “πτωχός πλην τίμιος” όμως κάτι μου θυμίζει… Κάτι, πες του Αρίστου, που έχει να κάνει με όλες και όλους εκείνους που δημιούργησαν τούτο το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα της δυναστικής κομματοκρατίας στην πατρίδα μας την Ελλάδα.
Είσαι ωρέ ένας από δαύτους τους προσκυνημένους;
Ευοί Ευάν και καλή επιτυχία στην αυτο-ταυτοποίησή σου,

Νικόλαος Κ. Γεωργαντζάς — Καθηγητής Συστημικής Δυναμικής — Πανεπιστήμιο Fordham, Νέα Υόρκη
====================
Πανσοφότατε και πανεξυπνότατε, όλος ο κόσμος ξέρει ότι είμαι μια ζωή απ’ τη μεριά των κυνηγημένων. Εμένα, είναι γνωστό στα μέρη μας το τι μου έχει κάνει το “σαθρό πολιτικό σύστημα της δυναστικής κομματοκρατίας”, δηλαδή η πουτάνα η εξουσία. Εσένα όμως γιατί δεν σε βλέπουμε να δυστυχείς εξ αιτίας της??? Παραισθήσεις έχω σαν σε βλέπω αγκαζέ μαζί της????

Απάντηση