=== Μερικές φορές κάνω το λάθος να υποεκτιμώ κάποιες κινήσεις, πιστεύοντας ότι όλος ο κόσμος βλέπει αυτά που βλέπω κι’ εγώ και τα θεωρώ ανάξια και μη σοβαρά για να καταπιαστεί για να τα αντιπαλέψει. Όμως από ένα σημείο και μετά, διαισθάνομαι, ότι αυτοί που κινούνται περί και πίσω από τρελές “διεκδικήσεις” με φερετζέδες σωτηρίας μας, γίνονται επικίνδυνοι, αν καθίσουμε και σκεφθούμε, τα πόσα όσα έχουν συμβεί τα 20 τελευταία χρόνια, κατά τα οποία φαγώθηκαν από διάφορους κοπρίτες Πάγκαλους δεκάδες δισεκατομμύρια Ευρώ, με απλές κινήσεις και με φαιδρές δικαιολογίες. Το κόστος αυτών των κομπίνων, ξέρουμε πολύ καλά, ότι φορτώθηκε στις πλάτες μας.

 === Από χθες το απόγευμα (με διάλειμμα το παιχνίδι υης Εθνικής), επεξεργάζομαι τα στοιχεία της Τράπεζας της Ανατολής (BANQUE D’ ORIENT) και νομίζω πως με αυτά τα απλά που θα γράψω, θα μπει ένα οριστικό τέλος στη μαύρη μπίζνα των 680.000.000.000 Ευρώ made in USA.

 === Λίγη υπομονή. Προς το παρόν, χαζέψτε τον τελευταίο προ της συγχώνευσής της με τη ΕΤΕ, ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ (BANQUE D’ ORIENT). Λίγη υπομονή και θα γελάσει κάθε πικραμένος που νόμισε ότι με αυτή τη προαναγγελία κλοπής θα καλύπταμε τα κλεμμένα από τα θαλασσοδάνεια.

Απάντηση