Με λίγη μεγένθυση (κάτω εικόνα), μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι, όπως προέβλεπε η σύμβαση συγχώνευσης του 1932, μεταξύ ΕΤΕ και Τράπεζας της Ανατολής, η μετοχή Νο 009619, που αναρτήθηκε στη ΖΟΥΓΚΛΑ σαν αντίγραφο της γνήσιας “ανεξόφλητης” μετοχής, της υπερκοστολογημένης για 680.000.000.000 € (και όχι μόνο – υπάρχουν περίπου 6 κοστολογήσεις από τα ίδια άτομα!!!), ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΦΡΑΣΗ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

=== Το εύλογο ερώτημα είναι: Από τις 40 διαθέσιμες (ως δήθεν γνήσιες) μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής εις χείρας των διεκδικητών των δισεκατομμυρίων και εις χείρας των σοφών και της ΜΚΟ τους, αυτή η ξοφλημένη έπρεπε να καταλίξει στα χέρια του Τριανταφυλλόπουλου??? Αυτή που ανέβασα εγώ, οπτικά πιο έγκυρη φαντάζει, αλλά μη μπει κανένας μακάκας στο κόπο να την αξιοποιήσει, γιατί θα τον φάω μελιγκίτικα και θα του ξηγηθώ και θα του κάνω άρμα!!! Έχει και η δικιά μου τα κουσούρια της…..

1 Comment

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

  ΠΡΟΣ: Lefteris — elrinio75 @ gmail.com
  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
  Οι 200 δραχμές ήταν η συμφωνία και μόνο αν προέκυπτε μεγαλύτερη “ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ” (λέει η συμφωνία απάτη ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ) θα καταβαλόταν συμπληρωματικό ποσό.
  Με την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (η οποία έγινε) αποδείχθηκε ότι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙ και δεν συνέτρεχε λόγος να μεγαλώσει το αντίτιμο, αλλά ούτε μπορούσε (λόγω της συμφωνίας συγχώνευσης) να μειωθεί.
  ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, Οι μετοχές παραδίδονται, το αντίτιμο καταβάλεται και η ΕΙΔΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ === ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ === ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
  ΑΝ πας στον οφθαλμίατρό, να σου ανοίξει τα γκαβά σου ρε απατεώνα, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ, ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΑΣ.
  ==========
  Αν καταλάβαινες την κομπίνα που γίνεται τα δύο τελευταία χρόνια, για να φάνε οι πολιτικοί με τους τραπεζίτες δισεκατομμύρια από τους φορολογούμενους, θα καταλάβαινες (και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις) και ποιοι θα πλήρωναν εν τέλει την κομπίνα σας. ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ === ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ
  ==========
  Το βίντεο με τον καθηγητή Νικόλα από την Αμερική το είδες????? Έχω και αλληλογραφία, τόσο μαζί του, όσο και με Ελληνοαμερικάνο δημοσιογράφο, γι΄ αυτό σταμάτησα τις δημοσιεύσεις.
  ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ — Η ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ
  ==========
  Εδώ δεν ειναι γήπεδο να λεει ο καθένας τις απατεωνιές του.

1 Trackback or Pingback

Απάντηση