Καλά θα κάνετε να μετρήσετε τις ομοιότητες με όσα συμβαίνουν στην υπό Εβραϊκή (και όχι υπό Γερμανική) κατοχή ΕΛΛΑΔΑ μας.
Wall Street Jews Destroying The American Worker
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριο 2011 από INCOG MAN

Από τον Nathan Kapner
Μια ολιγαρχία “ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ” επικεντρώνεται στην Wall Street, που δυναστεύει σήμερα Αμερική και με μια-δυο οικονομικές κρίσεις, επιτυγχάνει την καταστροφή του Αμερικανικού εργαζόμενου.
Μια κλίκα των σιωνιστών τραπεζιτών, το λόμπι του Ισραήλ, και τα Εβραϊκής ιδιοκτησίας μέσα ενημέρωσης, είναι συνδεδεμένα με το χρηματιστηριαακό κεφάλαιο, την πολιτική εξουσία, και με την προπαγάανδα διαμορφώνουν τη κοινή γνώμη – με σκοπό την εδραίωση μιας Ιουδαϊκής Παγκόσμιας Τάξης που εδρεύει στην Αμερική.

Ως αποτέλεσμα των απολύσεων από θέσεις εργασίας, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Γουόλ Στριτ – και με τη σειρά του, τα συμφέροντα του λόμπι του Ισραήλ μέσω των Εβραϊκών υπερκερδών των επενδύσεων και κατά συνέπεια της χρηματοδότησης – η σιωνιστική-κυριαρχία του Τύπου, πτοετοιμάζει τους Αμερικανούς εργαζόμενους, για να αποδεχτούν να παίρνουν “λιγότερα”, αντίθετα από τους Εβραίους ρατσιστές, που θα λαμβάνουν τα “περισσότερα”.
Μέσα από τους αρθρογράφους τους, όπως ο Thomas Friedman, οι New York Times έχει προετοιμάσει τους Αμερικανούς εργαζόμενους, να δεχθούν ένα χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο ή να «πάρουν δρόμο», ενώ το νομισματικό χάσμα διευρύνεται μεταξύ των λευκών Εβραίων γιακά και των ….ειδωλολατρών Χριστιανών (Gentile):
“Καλώς ήρθατε στις ισχνές αγελάδες. Είχαμε μόλις 70 χρόνια παχυσαρκίας στην Αμερική. Αλλά τώρα είναι η ώρα να πάρουν φωτιά οι επενδύσεις, και να συρρικνωθούν οικοινωνικές υπηρεσίες, τα κοινωνικά προγράμματα και το προσωπικό.” Εδώ.
Ένας άλλος Εβραίος “απολογητής” για τη συρρίκνωση του Αμερικανικού εργατικού δυναμικού είναι ο Michael Mandelbaum του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, που βλέπει να “αφαιρούν” ένα μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων από τους Εθνικούς (ειδωλολάτρες χριστιανούς) με τα μπλε κολάρα:
“Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, όπου το μεγάλο έργο της κυβέρνησης και της ηγεσίας θα είναι να αποφασίζουν μακριά από τους ανθρώπους.”
Οι εργαζόμενοι δεν έδωσαν προσοχή στις καταργήσεις θέσεων εργασίας και πριν ξυπνήσουν, βρέθηκαν χωρίς δουλειά και χάθηκαν μαζί με τις θέσεις εργασίας τους στη βιομηχανία, χωρίς να φαίνεται η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον ορίζοντα.
Μια αμερικανική εταιρεία μπορεί να προσλάβει έναν προγραμματιστή λογισμικού στην Ινδία για 6,00 δολάρια την ώρα και την καταχώρηση δεδομένων υπάλληλος κερδίζει 2,00 δολάρια την ώρα στην Ινδία.

Προδίδεται ο Αμερικάνος εργαζόμενος
Με χρηματοδότηση της “CAPITAL” αντικαθιστούν τον όγκο (το σύνολο) της παραγωγής, στην οποία βρίσκεται η οικονομική δύναμη της Αμερικής, αφού οι Εβραίοι της Wall Street, επενδύουν τρισεκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό (για διάφορες) κατασκευές, αντί να υποστηρίξουν και να συνεισφέρουν στην οικονομία, με ευκαιρίες συμπληρωματικών εργασιών στη χώρα (ΗΠΑ).
Οι Εβραϊκές επενδυτικές τράπεζες όπως η Citigroup, που αναπτύχθηκε υπό τη διεύθυνση του Robert Rubin, (μέλος της οικονομικής ομάδας του Ομπάμα), ανακοίνωσε την 1η Σεπτεμβρίου 2010, μια αύξηση
του εργατικού της δυναμικού στην Κίνα, σε 12.000 άτομα. Μαζί με τα 29 καταστήματα της στην Κίνα, η Citigroup έχει ένα εργατικό δυναμικό των 50.000 ατόμων σε όλη την Ασία, ενώ το δικό της εργατικό δυναμικό στην Αμερική είναι σε παρακμή.
Δεδομένου ότι η Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών (NAFTA) υπεγράφη το 1993, η δημιουργία θέσεων εργασίας στο εξωτερικό, όπως στο Μεξικό, έχει προκαλέσει την εξαφάνιση εκατομμυρίων Αμερικανικών θέσεων εργασίας. Πολλοί από αυτούς που έχασαν τις δουλειές τους, κατείχαν θέσεις με υψηλούς μισθούς σε μεταποιητικές βιομηχανίες.
Ο αριθμός των προϊόντων που συναρμολογούνται στο Μεξικό και εξάγωνται (στις ΗΠΑ), όπως ψυγεία, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα και υπολογιστές, έχει πολλαπλασιαστεί στο πλαίσιο της συμφωνίας NAFTA.
Κια μικρή παρατήρηση αρκεί (για να καταλάβει κανείς), ότι η συμφωνία NAFTA επιτρέπει στις Αμερικάνικες τράπεζες, να χρηματοδοτούν εύκολα την απόκτηση αυτών των προϊόντων από το Μεξικό. Το 2001, ο Rubin διαπραγματεύθηκε και πέτυχε να εξαγοραστεί με δισεκατομμύρια αμερικάνικα δολάρια, από τη Citigroup, η κορυφαία τράπεζα του Μεξικού, η Banamex.

Το τελικό αποτέλεσμα της εφαρμογής των διατάξεων της συμφωνίας NAFTA είναι η δημιουργία μιας εταιρικής σχέσης διεθνώς, που να συμπεριλαμβάνει τον ενεργό αποφασιστικό ρόλο των Εβραίων τραπεζιτών, για την ιδιοκτησιακή(!!!!!) διαχείριση των πόρων και των ανθρώπων στη βορειοαμερικανική ήπειρο.
Η Goldman Sachs, άλλη μια ηγετική σιωνιστική τράπεζα που εδρεύει στην Wall Street, υπό την ηγεσία του Lloyd Blankfein και του υπερθρησκομανή σιωνιστή Gary Cohn, διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο επενδύσεων στην Ινδία, μαζί με τα υποκαταστήματα στο Νέο Δελχί και τη Βομβάη.
Πολλές άλλες εταιρείες, από τις 500 με τις μεγαλύτερες περιουσίες, όπως η Morgan Stanley, η General Electric, η Reebok, η Boeing, η Microsoft, η Philips, και η IBM, επίσης έχουν μεταφέρει εργασίες τους στην Ινδία. Τον Ιούλιο του 2010, έξι εταιρείες του πίνακα “Fortune 500” καθώς και 24 πολυεθνικές μετέφερε την έδρα τους στο εξωτερικό.
Η Goldman Sachs έχει ωφεληθεί σημαντικά από τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε εταιρείες που έχουν πλήξει τις οικογένειες των Αμερικανών εργαζόμενων – ρυθμίσεις για το κλείσιμο εργοστασίων, για πληρωμή μισθών στα επίπεδα της φτώχειας, για απολύσεις εργαζόμενων, και για τη μείωση των συντάξεων.
Ούτε οι επενδύσεις στο εξωτερικό που γίνονται από Εβραίους τραπεζίτες, ούτε η “συρρίκνωση” των υπηρεσιών (στις ΗΠΑ) δεν επηρεάζουν τους Αμερικανο-Εβραίους στα εισοδήματα που αποκτούν από παραδοσιακά επαγγέλματα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, και από διευθυντικές θέσεις εταιρειών.
ΑΛΛΑ οι Αμερικανοί εργαζόμενοι, που εξαρτώνται από την εγχώρια κατασκευαστική βιομηχανία, βλέπουν τον εαυτό τους υπό το πρίσμα των αυξανόμενων αναθέσεων παραγγελιών στο εξωτερικό, σαν θύματα της Εβραϊκής κυριαρχίας στη Wall Street, με τις υπερπόντιες επενδύσεις τους και την ανάλγητη αδιαφορία τους για τη τραγική κατάσταση των Αμερικανών εργαζόμενων…
ΠΗΓΗ: http://incogman.net/10/2011/wall-street-jews-destroying-the-american-worker/
Μετάφραση: Μπαρμανίκος Αρβανίτης

Απάντηση