Πρωινές διαρροές λίστας ληστών μετά πρωινού …στοιχήματος!!!

16 Οκτωβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Τ.Ν.:  ΜπαρμπαΝίκο, βάζουμε στοίχημα ???….
 === ΔΕΝ θα ανακοινώσουν ΚΑΝΕΝΑ όνομα από τα λαμόγια-γιατρούς (λένε ότι είναι 360 ιδιώτες και 306 γιατροί νοσοκομείων) που βρέθηκαν με καταθέσεις-μαμούθ!!!

 ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ…..

 === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Καλημέρα. Θέλεις να με κάνεις να χάσω, έτσι???

Τ.Ν.:  Λάθος. ΟΛΟΙ χάνουμε και η ΧΩΡΑ μας πρώτη. Κερδίζουν οι κερδοσκόποι. Επειδή πιστεύω νάχεις διαβάσει Θουκυδίδη, θυμίσου ΠΟΙΟΙ κέρδισαν τοτε…..

=== ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Είδες που τα κατάφερες να με ρίξεις στους χαμένους??? και δεν πρόλαβα να παίξω!!!!

 === Τ.Ν.:  Λέγεται αυτές τις μέρες ότι διαπρεπέστατος μεγαλοσχήμων γιατρός του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ πιάστηκε από το ΣΔΟΕ να διατηρεί λογαριασμούς σε τράπεζα με ύψος αδικαιολόγητο γιά το εισόδημα που δήλωσε.

Επειδή αυτές και παραπλήσιες “ειδήσεις” πέρα από τις απλές φήμες ΔΕΝ επιβεβαιώνονται, ούτε βλέπουμε αν ακολουθεί συνέχεια, μάλλον είναι δείγματα εκβιασμών από και πρός διάφορα άτομα που κρατάνε επίκαιρα πόστα κρίσιμα γιά αποφάσεις, γνωματεύσεις, εγκρίσεις και ψηφοφορίες.
Τι λές γι’ αυτό το θέμα σαν παληός επιθεωρητής που είσαι????
Δικαιολογείται τέτοια μυστικοπάθεια γύρω από τα ονόματα των τύπων αυτών????
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Δεν το πιστεύω…. Δεν το χωρά ο νους μου…. Συμβαίνουν τέτοια πράματα στο βρακί του Τζέφρι??? Στο βρακί του Μπεν???? Botsovalia κανταντήσαμμε κι’ η Popis δεν κουνιέται χωρίς τον τορναδόρο της!!! Τον Botsovalian….. Ελπίζω να μη συκοφανείς τέτοια καθάρματα.

Απάντηση