Με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης (υπήρχαν σε μικρή απόσταση από την εξέδρα μέχρι και ΜΑΤ) για την προστασία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κατερίνη η απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

 ===Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου και Μαρία Μίχου ( Ο Αμοιρίδης δεν εμφανίστηκε) για πρώτη φορά στην ιστορία της επετείου πήγαν στην εξέδρα με αυτοκίνητα, αποφεύγοντας να περάσουν από την κεντρική λεωφόρο μέσα από το πλήθος προφανών για να αποφύγουν τα γιουχαϊσματα και τις αποδοκιμασίες, αλλά τελικά δεν τα απέφυγαν, αφού πολίτες που βρίσκονταν κοντά στην εξέδρα τους αποδοκίμαζαν συνεχώς, αλλά και μετά το πέρας της παρέλασης. “Σήμερα γιορτάζουμε απέλευθέρωση και όχι χούντα”, “Τι ήρθατε να κάνετε εδώ δοσίλογοι” “Προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα, είστε δοσίλογοι” και άλλα πολλά ήταν μερικά από όσα φώναζαν οι διμαρτυρόμενοι προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τελικά φυγαδεύτηκαν από την αστυνομία από το πίσω μέρος της εξέδρας.

 Επίσης οι μαθητές των Λυκείων έστρεψαν το κεφάλι τους στην αντίθετη πλευρά καθώς παρήλαυναν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Απάντηση