Δεν αναρτώ ανώνυμες καταγγελίες χωρίς αποστολή στοιχείων.

17 Οκτωβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΠΡΟΣ   “Δ.Σ.Σ.  ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ”:

 ===Τον Αντώνη Καφετζόπουλο, εγώ προσωπικά από ένστικτο, δεν τον πάω με τίποτα!!!

 ===Άλλο αυτό και άλλο να μου έρθει μια ανώνυμη καταγγελία που τον αφορά, αλλά που δεν συνωδεύεται με τα ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία. Λέει κάποιος κάτι και επιφυλάσσει για τον εαυτό του τη προστασία του πίσω από την ανωνυμία!!! Δικαίωμά του, σεβαστό!!!!

 === Ναι ρε φίλε, αλλά ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, γράφει και υπογράφει επώνυμα, γιατί πιστεύει ότι τα περί υπάρξεως ανωνυμίας στα blogs, είναι μια κακοφημία. Δώσε κάποιο απτό στοιχείο να βασίζομαι και να το κάνω ανάρτηση. Το ότι γράφω τολμηρά κάποια πράγματα, δεν σημαίνει ότι είμαι και τούβλο….

 === Ναι ρε φίλε!!! Αν το βλέπεις τόσο απλό, φτιάξε ιστολόγιο (και τζάμπα είναι και εύκολο) βάλε τι θέλεις να βάλεις και μετά δώστο να το βάλει όλος ο κόσμος.

 === Άλλωστε, μιας και είσαι και ανταγωνιστής του ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, δεν μας λες και μας τους φτωχόμυαλους, το τι θα κάνεις, έτσι και σου πετάξει και εσένα κανένα κοκαλάκι ο Γερουλάνος????

 ===Αν έχεις να πεις κάτι, γιατί δεν τους το λες επώνυμα και δημόσια??? Εγώ πάντα έτσι κάνω, αλλά τους τρίβω και τα χαρτιάα στη μούρη. Τόσο απλό το βρίσκεις, να προβάλει κάποιος τις αοριστίες που επιθυμείς να αναρτηθούν, μόνο και μόνο επειδή είναι επιχειρηματικός ανταγωνιστής σου??? Πλάκα με κάνεις????

Απάντηση