HYPERCOMODO:  Πιάσαμε στα πράσα και στα κρόμυα τον κλεπτομανή Μπενιζέλον, τη στιγμή που παραΒΙΑΖΕ το έδρανον και το ερμάριον του κλέπτου και φαγάνα Πάγκαλου!!! Η φωτογραφία ντοκουμέντο, λέει τα πάντα!!!! Άγνωστος ο αριθμός των κλεμμένων ιδεών!!!! 
===Η προσοχή του κόσμου όλου (συμπεριλαμβανομένων των οχληρών λαών της παραμεθορίου), ήταν στραμμένη στη Χατζηνικολάκεια εκπομπή του ΑΛΤΕΡ. Εκεί, δεν του έφτανε του Βαξεβάνη που στρίμωξε τον γνωστό ένεκα της πληθώρας των πορδών του Πάγκαλον και αντιπρόεδρο Α’ του Γκαγκά, στον καμπινέ της εκπομπής, για να εκπέμψει ότι είχε και δεν είχε ο τεράστιος κώλος του, αλλά δέχθηκε και αιφνιδιαστικό υπεραστικό τηλεφώνημα του αντιπροέδρου Β’ του Γκαγκά και Μπενιζέλου, που στα άγρια μεσάνυχτα, τούρθε να παινευτεί στα της ακροάσεως ώτα μας, ότι, ανεξαρτήτως της προ πολλού καταργήσεως της προικός, αυτός εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος προικοθήρας, ώστε να έχει να ζει πλουσιοπαρόχως, κατατρώγοντας τη Μπακατσέλικη προικώα περιουσία, μέχρι και το βαθύ του γήρας.
=== Άναυδοι οι θεατές στο Καραϊσκάκη, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στη Τούμπα, στου Χαριλάου και κατ’ οίκον, από τη τολμηρή δημόσια εξομολόγηση του και παρανοϊκού λήστή μισθών και συντάξεων και υπουργού οικονομικών της χούντας του Γκαγκά!!!! Αποτρελάθηκε κι’ ο Βαξεβάνης για τη τεράστια αναπάντεχη επιτυχία του, ενώ ο επιχειρηματίας Χατζηνικολάου έτριβε τα χέρια του, πάνω και κάτω από το τραπέζι, γιατί θα αυξηθούν τα έσοδα του σταθμού από διαφημίσεις, λόγω τηλεθέασης!!!!
ΟΜΩΣ!!!! Υπάρχει και το “όμως” !!!! Σας έχω αποκαλύψει ότι από αρχαιοτάτων χρόνων, συνεργεία της ιδιόκτητης επαναστατικής οργάνωσής μου των γενναίων Tsoutsouneros, έχουν κορεοποιήσει όλα τα δημόσια κτήρια και ιδίως την βουλή των χοίρων και τα υπουργεία, ΜΟΝΟΝ των διεφθαρμένων υπουργών. Χθες ολίγον μετά τα μεσ΄΄ανυχτα και κάτι τις, 17 κρυφές κάμερες και άλλοι τόσοι κορέοι εντός της αιθούσης του χειμερινού πλέον χοιροστασίου, συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω τον αντιπρόεδρο βήτα και ληστή μισθών και συντάξεων και προπομπό της σαρωτικής ήττας, να έχει εισβάλει μόνος κι’ έρημος στη λαομίσητη αίθουσα του χοιροστασίου, επί σκοπώ και έργω, να παραΒΙΑΣΕΙ το έδρανο και το ερμάριο του αντιπροέδρου Α’ του πορδονιέρου. Αφού διακόρευσε τη κλειδαρότρυπα του συναδέλφου του απόντος, άρχισε να σκαλίζει επιμόνως και μετ’ επιτάσεως, άπαντα τα εντός του δυστυχούς ερμαρίου απόρρητα έγγραφα και πάγκαλα αντικείμενα. Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των ιδεών του Πάγκαλου που λήστεψε και έχωσε βάναυσα σε όλες τις τσέπες του. Τις υπερχείλισε. Σαν τη κοιλιά του τις έκανε να κρέμονται, με κίνδυνο να σβαρνιστούν επί του πατώματος και να αφήκουν ίχνη. Ο πονηρός Μπεν, για να είναι σίγουρος ότι ο Πάγκαλος θα συνεχίσει να είναι εγκλωβισμένος στο WC της εκπομπής πορδών και στο ΑΛΤΕΡ, ενώ ήταν απασχολημένος με τη διάρρηξη μετά ληστείας του πάγκαλου ερμαρίου, συγχρόνως τηλεφώνησε στον Βαξεβάνη με ανοιχτή ακρόαση (αφού οι χείρες του ήσαν απασχολημένες και στο χοιροστάσιο δεν υπήρχε κανείς τέτοια ώρα) και του είπε όσα είπε για τη πλουσιοπάροχη ζωή που του χάρισε ο γιαχωβάς του, δια της προικώας περιουσίας της συζύγου ….ου ….ου ….ου!!!!!
Έτσι συνέβησαν όλα τα απρόοπτα, αλλά μόνο οι κρυφές μας κάμερες και οι κοριοί των Tsoutsouneros έγραψαν ιστορία. Όλοι οι άλλοι, μη έχοντες ζωντανή εικόνα μιας πεθαμένης κυβέρνησης αντιπροέδρων και αποσυντονιστών, λένε και γράφουν κατά φαντασία, ότι τους κατέβει!!!!

Απάντηση