Χθεσινό αλλά πολύ ενδιαφέρον. Θυμάστε πριν λίγους μήνες, μετά τη κατακραυγή κατά των δολοφονικών συμπεριφορών εποχούμενων σε εντούρο ανδρών των ΜΑΤ, των ΔΕΛΤΑ, των ΖΗΤΑ και σκατά στα μούτρα τους προβοκατόρων με τζιν και κουκούλες, μερικά από αυτά τα άθλια κατακάθια, είχαν το θράσος να βγουν στις τιβές, για να διαμαρτυρηθούν με δάκρυα στα μάτια, γιατί το άπονο κράτος δεν τους αγοράζει καλής ποιότητας κράνη, ασπίδες, γκλοπς κλπ εξαρτήματα, ώστε να δέρνουν γριούλες και γέρους συνταξιούχους που έχουν το θράσσος να διαμμαρτύρονται για τη πείνα τους, κι’ ότι ακόμα, αναγκάζονται να σπάσουν τους κουμπαράδες τους για να αγοράσουν σαρανταπεντάρια της προκοπής, για να γίνουν σωστοί πιστολέρος!!!
=== Άμεση ήταν τότε η ανταπόκριση επώνυμων τραπεζιτών, που έσπευσαν συγκινημένοι να αγοράσουν τα παραπάνω στοιχειώδη, για την αντιμετώπιση του νέου εσωτερικού εχθρού των εξεγερμένων γηρατειών. Έκτοτε κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε. Φαίνεται ότι πήγε καλά η σοδειά.
=== Με τη χθεσινή ανάπτυξη των δυνάμεων καταστολής του φασιστικού καθεστώτος, λίγες φωτογραφίες ήσαν αρκετές, για να διαπιστώσουμε, ότι ιδρυματικώ τω τρόπω, ότι εκτός από τις ζωντανές ρουφήχτρες του αίματός μας, και οι αποθαμένες ρουφήχτρες βρυκολάκιασαν και συγκινήθηκαν και έκαναν τις δικές τους δωρεές στις δυνάμεις των παραστρατιωτικών, φασιστικών αστυνομικών δυνάμεων των ληστών που κυβερνάνε. Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε τη σχετική ανάρτηση του “ΖΕΙΔΩΡΟΝ”:
——————————————-
Δείτε ποιος δώρισε στην ΕΛ.ΑΣ. το ένα από τα φορτηγά που κουβαλάνε το σιδερένιο φράχτη στη Βουλή
Και εκεί που λέγαμε πως δεν υπάρχουν πια εθνικοί ευεργέτες διαψευστήκαμε οικτρά σήμερα το μεσημέρι.Βέβαια μη φανταστείτε πως ανακαλύψαμε καμία δωρεά για νοσοκομείο,γηροκομείο,ορφανοτροφείο ή άλλο ευαγές ίδρυμα.Οχι,όχι τέτοια ταπεινή προσφορά.
Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι αυτό που δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία το ένα από τα δύο φορτηγά που μεταφέρουν τα τρέιλερ με το σιδερένιο φράχτη,ο οποίος τοποθετείται κάθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας για να προστατεύει τους εθνοπατέρες μας από τον εχθρό λαό!

Δείτε τη σχετική πινακίδα στο πίσω δεξιό μέρος της καρότσας του υπ’  αριθμόν ΕΑ 24620 φορτηγού της Ελληνικής Αστυνομίας (κάντε μεγέθυνση στις εικόνες και δείτε το ιδίοις όμμασι).
Πάνω στο σιδερένιο φράχτη δεν υπάρχει καμία πινακίδα,δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως κι αυτός είναι δωρεά του συγκεκριμένου ιδρύματος.

Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (www.SNF.org) είναι διεθνής κοινωφελής οργανισμός, που πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας,όπως αναφέρει το ίδιο,(που κολλάει η δωρεά του φορτηγού στην Αστυνομία;)  και πουθενά δεν αναγράφεται στη σελίδα των δωρεοδόχων του η ΕΛ.ΑΣ. ή το υπουργείο Προ-Πο. Γιατί άραγε;
Αναρτήθηκε από Ζείδωρον

Απάντηση