Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο από την σύλληψη του Μουαμάρ Καντάφι, που δείχνει τι βίωσε λίγο πριν πεθάνει, «ανέβηκε» στο διαδίκτυο.
=== Σε αυτό βλέπουμε το πλήθος εξεγερμένων, να τον τραβάει κάτω από ένα φορτηγάκι πάνω στο οποίο ήταν αιμόφυρτος, ενώ αυτός εκλιπαρεί να μην τον σκοτώσουν φωνάζοντας «τι σας έχω κάνει».
=== Παράλληλα, ενώ τον τραβάνε και τον χτυπάνε, ακούγονται και πυροβολισμοί. 
=== Αναρτήθηκε από Αγιωργίτικα News

 === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
=== Η πολιτική θέση του Μπαρμπανίκου, σχετικά με το καθεστώς της Λιβύης παραμένει αμετάβλητο. Το καθεστώς του Καντάφι υπήρξε μια από τις χειρότερες οικογενειοκρατικές ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ του κόσμου. 
 === Όμως η απληστία των διεθνών πετρελαϊκών και τραπεζικών συμφερόντων των εβραιοαμερικάνων ήθελε ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο από τις πετρελαιοπηγές και εκμεταλλεύθηκε τη λαϊκή δυσαρέσκεια ενός μακροχρόνιου τυρανικού καθεστώτος. Εξ αρχής δεν είχα καμία αμφιβολία, ότι αυτοί που θα διαδεχθούν τον Καντάφι με τους μισθοφόρους εισβολείς, θα είναι ακόμα χειρότεροι.

 === Ένας λαός που θα μπορούσε να ζήσει σε ευημερία, δυστυχώς δυστυχεί και οι μέρες που έρχονται θα είναι ακόμα χειρότερες. Θα ζουν και αυτοί σε καθεστώς σκλαβιάς και πείνας.

Απάντηση