Ο συγγραφεύ… φεύ, οικογενειακώνμυθιστορημάτων και πρωθυπουργικός αδελφός Νίκος Παπανδρέου, ο μεγαλοεπιχειρηματίας Νικόλαος Μπακατσέλος και πεθερός του υπουργού οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κομπιναδόρος τραπεζικών εργασιών Λαυρεντιάδης, ο Δημήτριος Κλώνης κορυφαίος άνθρωπος του Κόκαλη, ο Εβραίος Χασδάϊ Καπόν (νυν αντιδήμαρχος του Μπουτάρ πασά Θεσσαλονίκης), ο Αλέξανδρος Κασιώτης της ΕΛΓΕΚΑ και πολλές στελεχάρες εργολαβικών επιχειρήσεων δημοσίων έργων, συμμετείχαν στα διοικητικά συμβούλια της περιβόητης OMEGA BANK, η οποία ως γνωστόν υπήρξε πρόδρομος της PROTON BANK.

 === Επειδή έχει καταργηθεί, παιδεύτηκα αρκετά και τώρα καμαρώνω. Ίσως βγάλω και λίγο συμπλήρωμα. Για όσους δεν έχουν διαβάσει τις προηγούμενες αναρτήσεις με τη κομπίνες, τις οποίες τώρα ο Παπανδρέου με τον Μπενιζέλο πάνε να κουκουλώσουν δια της γνωστής οδού, ας κάνουν τον κόπο να αναζητήσουν στο ιστολόγιό μου αυτές τις αναρτήσεις, με τις λέξεις Λαυρεντιάδης ή PROTON BANK.

 === Κι’ ύστερα σου λέγαν κάτι πρασινοκιοφτέδες, να κάνουμε υπομονή, γιατί ο ληστής μισθών και συντάξεων για να χοντραίνει τον κώλο του, εκφράζει το ….άλλο ΠΑΣΟΚ!!! Χα… Κάνε ΚΛΙΚ στον τίτλο να δεις και τη δεύτερη εικόνα και υπομονή για τη τρίτη, όταν επιστρέψω.
ΠΗΓΗ: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=54685
ΠΗΓΗ: http://k.domaindlx.com/omega30/theBank/structure_el.html

Απάντηση