Έχουν πόσες μέρες που έφυγαν οι τροϊκάνοι άπραγοι και απογοητευμένοι που έμπλεξαν τους γλουτούς τους και τίποτα δεν τους βγαίνει. Ανέστειλαν δε και την έγκριση της 6ης δόσης των δανείων ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ. Περίεργη εμπιστοσύνη δεν δείχνουν σε έναν ηλίθιο μπαχλέμπη τα Ευρωπαϊκά οβριά???
=== Έκτοτε, ένα πράγμα κυριαρχεί αδιάκοπα για να το εμπεδώσουμε. Το πόσο “κούρεμα” θα φάει το Ελληνικό χρέος, που οι σοφοί Εβραίοι με τρομακτική επιτάχυνση, μέσα σε δύο χρόνια το υπερδιπλασίασαν, αν και μας οδήγησαν όλους μας, κάτου από τα επίπεδα φτώχειας της Μποτσουάνα…. Το 21% πάει περίπατο από όλους!… Μιλάνε όλοι τους, για 40% ή 50% ή 60% και μερικοί …”αισιόδοξοι” μιλάνε ακόμα και για 80% κούρεμα ΔΗΛΑΔΗ, ισόποση χρεοκοπία, την οποία η Ελένη ακόμα την ανιχνεύει με τη βλακεία της, στον φουκαρά τον τορναδόρο, τον οποίο ενώ τον σιγοντάρω από της ίντερνετικής δηλώσεως του αδιάκοπα και ακόμα χειρότερα, αυτός μάλλον έχει φάει ίσα με 40 οκάδες κρατικοδικαστική τρομοκρατία και έχει τσουτιάσει.
=== Λέω λοιπόν, ότι τα χρηματοπιστωτικά σε φήμες, ειδήσεις και γεγονότα, έχουν μια καταπληκτική σταθερότητα, και απλά περιμένουμε να ακούσουμε το ποσοστό κουρέματος, στο οποίο θα συμφωνήσουν Μέρκελ και Σαρκοζί. 
=== Την Παρασκευή 21-10-2011 είχαμε μια εκπληκτική ηρεμία, την οποία όμως κάποιοι τζογαδόροι, ήθελαν να διαταράξουν και να δείξουν ότι κάτι κινείται. Αυτά τα λαμόγια, επικαλέσθηκαν και προεξόφλησαν την επίτευξη συμφωνίας για σημαντικό κούρεμα του χρέους, εξ αιτίας των Ελληνικών Ομολόγων και μάλιστα ήταν δεδομένη η συμφωνία για συμμετοχή και των τραπεζών που τα 2 τελευταία χρόνια έχουν φάει τον αγλέορα. Πλύση εγκεφάλου μας έκαναν. Πάνω σε αυτά δικαιολόγησαν την εξωπραγματική απότομη άνοδο του χρηματιστηρίου απατεώνων των Αθηνών, ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΜΟΧΛΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ (ΕΝΤΌΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ) ΤΡΑΠΕΖΕΣ, οι οποίες την Παρασκευή ανέβηκαν κατά +9,61% (χωρίς κανέναν απολύτως σοβαρό λόγο, κατά τη ταπεινή μου γνώμη).
Και ερχόμαστε στην αθλιότητα της σήμερον, Δευτέρας 24-10-2011, όπου, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΗΝ ….ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣ ή ΦΗΜΗΣ ή ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ….ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ. Τίποτα δεν μεσολάβησε από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι αυτή τη στιγμή, το οποίο δεν ήταν γνωστό ή αναμενόμενο. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, τα ίδια λαμόγια που τζογάρανε τη Παρασκευή, τα ίδια κάνουν και σήμερα παιχνίδι και βλέπουμε τις εκπληκτικές πτώσεις των Τραπεζικών μετοχών!!! Γιατί???
Γιατί τα ζύγιασαν από εδώ, τα μέτρησαν από εκεί, κούνησαν τον ταμπλά με τα κουλούρια τους, ίσα που να αρπάξει στα πεταχτά η μύτι μας τη μυρουδιά του σουσαμιού, αλλά αφού είδαν κι’ απόειδαν ότι ημείς οι θνητοί, είτε γιατί δεν έχουμε πλέον μία, είτε γιατί δεν γουστάρουμε να μας τα ξαναφάνε δια της χρηματιστηριακής οδού, ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!! Σε διαφορετική περίπτωση, θα πτωχεύσουν κανονικότατα.
Τι σημαίνει είσοδος στο ευαγές ίδρυμα χρηματοπιστωτικής στήριξης??? Σημαίνει ότι το Ελληνικό Κράτος, αν και ….πτωχευμένο, θα σκάσει τους οβολούς τους (οι οποίοι έχουν ληστευθεί από ημάς και το έργο της ληστείας συνεχίζεται) υπέρ των τραπεζικών ταμείων, κατά πάσα πιθανότητα με συμμετοχή του δύστυχου Ελληνικού Δημοσίου, στη μετοχική σύνθεση των τραπεζών. Η συνηθισμένη κατάληξη τέτοιων συμμετοχών, είναι να χρησιμεύουν για την απόσβεση των πιθανών ζημιών των τραπεζών από τοξικά ομόλογα. Με τη πάροδο του χρόνου και μέσα από τη σκληρή φορολογία των μαζών, με την εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους και με τη βίαιη ανακατανομή του εισοδήματος υπέρ των οικονομικά ισχυρών, οι πουλημένες κυβερνήσεις προσπαθούν να αναπληρώσουν αυτά που με τόσο θράσος χαρίζουν σε βιομήχανους, εργολάβους, τραπεζίτες κλπ αεριτζήδες.

Ας δούμε τι λέει σήμερα για το χρηματιστηριακό μπάχαλο η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:

Χ.Α.: «Βουτιά» των τραπεζών

Σε «ελεύθερη πτώση» βρίσκεται σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χ.Α., με τις τράπεζες να δέχονται ισχυρότατες πιέσεις εν μέσω ανησυχιών ότι ένα μεγαλύτερο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων ίσως οδηγήσει τους δανειστές να αναζητήσουν κρατική βοήθεια για την ανακεφαλαιοποίησή τους.
Αντιθέτως, ελαφρώς ανοδικές τάσεις επικρατούν στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι οι Ευρωπαίοι βρίσκονται κοντά σε μια συμφωνία για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.
Αυτή την ώρα (12:13), ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 4,89% στις 744,13 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 17,61 εκατομμύρια ευρώ.
Μεγάλες απώλειες, άνω του 15%, καταγράφουν οι τράπεζες, ενώ πτώση 8,6% σημειώνει και ο δείκτης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών.
Στον τραπεζικό δείκτη, η Attica Bank σημειώνει «βουτιά» 27,3%, η Τράπεζα Πειραιώς [BOPr.AT]  24,1%, η T Bank 21,7%, η Alpha Bank [ACBr.AT],  19,1% και η ΕΤΕ 18,8%.
«Το γεγονός ότι γίνονται συζητήσεις για haircut 40-50% κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ορισμένες τράπεζες για είσοδό τους στο ΤΧΣ (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας)», είπε στο Reuters η Μαρία Κανελλοπούλου, αναλύτρια της Euroxx Χρηματιστηριακή.

Απάντηση