Στη λάσπη εξακολουθεί να σέρνεται το από παντού βρόμικο ποδόσφαιρο του σάπιου καθεστώτος.
=== Ως γνωστό, ο Βαρδινογιάννης έχει δηλώσει , ότι αν ήθελε, μπορούσε να είχε αγοράσει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του 2005. Πόσες φορές τον έχουν καλέσει εισαγγελέας και ανακριτής για να δώσει κατάθεση???
=== Μπουχτίσαμε από δικαιοσύνες. Αθλητικές και μη.
=== Χθες λέει, επισκέφθηκε με συνοδεία του δικηγόρου του (χα… κατηγορούμενος είναι???) τον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, για να συζητήσει (sic) για την υπόθεση του ποδοσφαιρονταβατζή γενικής αποδοχής Ψωμιάδη. Καφέ τον κέρασε??? Εμένα μόνο για να μου πάρουν κατάθεση με φώναζαν κι’ ο κόπος μου πάντα χαμένος… Κασίμης…. Γνώριμο όνομα, με άρωμα, ολίγον από ΝουΔού, ολίγον από ΠΑΣΟΚ!!! Διακομματικός μπορεί να είναι…. Η φοβήθηκε τον δικηγόρο του Αδαμίδη και δεν του πήρε κατάθεση???
=== Διακομματική η οχλαγωγία στη βουλή: Ο βολευτής της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, έκανε το καθήκον του, έτσι για να σπάσει τη μονοτονία τη τροϊκάνικη και ρώτησε να μάθει τι σκατά συμβαίνει, γιατί τον είχε πάρει ο ύπνος προψές και δεν πρόλαβε τόσα χρόνια να δει τις ποδοσφαιροκομπίνες, ούτε από τις τιβές. Ούτε και είχε πάρει χαμπάρι ότι ο Πλατινί έστελνε κάθε τρεις και λίγο τους δικούς του τροϊκάνους και ότι μας επισκέφθηκε μέσα στις λάσπες μας 2 φορές!!!
=== Ευτυχώς, βρέθηκε σε ετοιμότητα νομιμοποίησης των ποδοσφαιροναρκωτικών, ο γράφων στα παλαιά του υποδήματα, τόσο τη δικαιοσύνη, όσο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο πολιτικός ρεμάλης και τραμπούκος υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και τον αποκοίμισε εκ νέου: “Μην ανησυχείς γαλάζιε στην απάτη αδελφέ” του λέγει!!! “Η δικαιοσύνη κουνήθηκε αυτεπάγγελτα από 19 Σεπτεμβρίου ενεστώτος και τρέχοντος έτους, ως προς τη περιέργεια του εισαγγελέα να μάθει τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο της χούντας μας”, συμπλήρωσε και ρούφηξε αρειμανίως μια φιάλη αίμα λαϊκό, με καλαμάκι της κόκακόλας. Επτασφράγιστο μυστικό θα ήταν για τη πουτάνα την εξουσία, σκέφθηκα….
=== Κι’ ενώ θα περίμενε κανείς, ότι ίσως να μάθαινε κάτι ουσιαστικό από τη κουνητικότητα του προέδρου της ΑΕΚ, που θα βοηθούσε να βγούμε από τη γαλαζιοπράσινη λάσπη, ο “μεγάλος” Αδαμίδης Σταύρος, μας φόρτωσε άγχος με τις διαρροές του!!!! Σαν πορδές του Πάγκαλου μύριζαν…. “Σκέπτεται να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο”, λένε οι διαπορδές!!! Καλά ρε μεγάλε… Για τα 3 που έφαγες από τον ΟΦΗ συζήτησες με τον διάσημο 9ο ανακριτή???
  === Όλοι έχουν αναγορεύσει τον ανακριτή Γεώργιο Κασίμη, σε αυθεντία επί των στημένων ποδοσφαιρικών παιχνιδιών… Περίεργη μεθοδολογία θα έχει… Καθένας με τη τρέλα του κι’ αυτός με τη κορδέλα του.
=== Η άλλη διαρροή ήταν, πως “θεωρείται βέβαιον, ότι ο εισαγγελεύς θα καλέσει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, για να του δώσει κατάθεση!!!!!
=== Συλλήψεις έγιναν. Καταδίωξη και συμπληρωματική σύλληψη του Ψωμιάδη στην Ελλάδα με τη βοήθεια της …ΙΝΤΕΡΠΟΛ, έγινε. Κατηγορίες απαγγέλθηκαν. Ομάδες υποβιβάστηκαν. Ομάδα μας αποβλήθηκε από Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σαν τιμωρία, λόγω συμμετοχής των παραγόντων της σε στημένα παιχνίδια ΚΑΙ ανακριτής και εισαγγελέας ψάχνουν να βρουν τι σημαίνει μια δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, γνωστή στους πάντες εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια??? Για να μας πουν μετά από λίγο ότι λόγω παρόδου 5ετίας ο Βαρδινογιάννης έχει παραγράψει τη δήλωσή του???? Αν είναι έτσι, να φέρουμε με υποτροφία τη mis Popis της μακρινής κι’ εξωτικής Botsovalia για μετεκπαίδευση σε ιστορίες του βάλτου μας!!!!

Ο Γερουλάνος κι’ ο Νικητιάδης συνεχίζουν να ταξιδεύουν εδώ κι’ εκεί στον κόσμο τους…

1 Trackback or Pingback

Απάντηση