Απάντηση Μπαρμπανίκου στις ενοχλήσεις του κοπρίτη Ανατολάκη.

25 Οκτωβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Το πολιτικό αληταριό της συμμορίας Καρατζαφέρη, το οποίο και μας έθαψε κανονικά και πούστικα, ομού με τον Αρχιγκαγκά Τζέφρι Παπανδρέου, με τη κατασκευή της απάτης του υπερχρέους με μετακύληση όλων των βαρών στις πλάτες των μισθοσυντήρητων, τους έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ, πως αν δεν σταματήσουν να με ενοχλούν με τα απατηλά e-mails τους, θα τους γαμήσω το κέρατο.
 === Όλοι οι κοπρίτες του Καρατζαφέρη, συμπεριλαμβανομένου και του ευφυούς σαν μεταχειρισμένη μπάλα ποδοσφαίρου ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ, δεν “θέλουν” να καταλάβουν και νομίζουν τα πολιτικά πουσταριά, ότι η ανοχή είναι απεριόριστη.
Η τελευταία ενόχληση, ήταν του Ανατολάκη, τίγκα στην υποκρισία. Ο σούπερ-γκαγκάς του ΛΑ.Ο.Σ., είναι πεπεισμένος ότι μας έχουν αποβλακώσει με το κουτόχορτο και δείτε τι μας λέει:  

=== “Ανακοίνωση Γ. Ανατολάκη για ανάρτηση πολιτικών πανό στα γήπεδα
=== Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς και Υπεύθυνος Αθλητικών θεμάτων του ΛΑ.Ο.Σ  Γιώργος Ανατολάκης  προέβη στην παρακάτω δήλωση σχετικά με την ανάρτηση πολιτικών πανό από φιλάθλους στους αγωνιστικούς χώρους:
Οι φίλαθλοι των ομάδων είναι και αυτοί μέρος του Ελληνικού λαού που υποφέρει από το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο. Μπορεί βέβαια ο Κανονισμός της ΟΥΕΦΑ πολύ σωστά να απαγορεύει την ανάρτηση πολιτικών πανό στα γήπεδα. Από την άλλη όμως, οι φίλαθλοι είναι και αυτοί απλοί Έλληνες που ταλαιπωρούνται και εκφράζουν αυθόρμητα την έντονη δυσαρέσκεια τους. Είμαι αντίθετος σε βρισιές και ακραίες εκφράσεις. Όμως ηθικός αυτουργός είναι η άθλια πολιτική της Κυβέρνησης και οι στείρες επιλογές του δικομματισμού που κατάστρεψαν την χώρα. Από αυτούς που φταίνε πραγματικά, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς. Ας αναζητήσουμε εκεί τις ευθύνες.
Ανατολάκης Γεώργιος
Βουλευτής Β΄ Πειραιώς – ΛΑ.Ο.Σ.”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
Επειδή ο κοπρίτης ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ξεχνά ότι με τη ψήφο του νομιμοποιήθηκαν όλες οι γαλαζιοπράσινες απάτες και με τη ψήφο του νομιμοποιήθηκε η εγκαθίδρυση της οικονομικής δικτατορίας των ληστών τραπεζιτών, κι’ επειδή νομίζει ότι ξαχνάμε κι’ εμείς για να κάνουμε παρέα σε έναν από τους κοπρίτες του Καρατζαφέρη, κι’ επειδή είναι και κουφάλα-λος και δεν ακούει τα επί ενάμιση χρόνο παρακάλια του αλβανοεβραίου, να του δοθεί επιτέλους ένα υπουργείο για να ξαναψηφίσουν τα καθίκια του τις νέες αθλιότητες των εβραίων ψευδοσοσιαλιστών της Αθήνας, του έστειλα το παρακάτω ραβασάκι:
“ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης …. προς  Grafeio Georgiou Anatolaki
ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΜΑΛΑΚΑ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ E-MAILS  ΣΟΥ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ.
ΚΙ’ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΆΒΕΤΕ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.”

Απάντηση