ALAPIS 1: Ίδρυση και …ιστορικοί σταθμοί

26 Οκτωβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Λίγο πολύ τα μάθατε επιγραμματικά τα νέα: Ο πληγωμένος νεοκοσκωτάς ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ, πτώχευσε την εν Ελλάδι ναυαρχίδα του σε ένα συνηθισμένο παιχνίδι ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ. Κάτι τέτοιο δεν θα τολμούσε να το κάνει αν είχε απέναντί του την φαρμακερή Popis της μακρινής Botsovalia! Εδώ η αντίστοιχή μας είναι πολύ μαλακώδης. Πολύ της ανεκτικότητος, με αποτέλεσμα να γίνεται της Πέπης το κάγκελο. 
Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στον διεθνή …”κολοσσό” ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕΝ ΛΟΞΥΓΚΑΣ και ψόφησεν απ’ το πολύ το μπόϊ του. Δείτε εξέλιξη, λες και ξαφνικά και από του πουθενά, ο Λαυρεντιάδης άρχισε να κατασκευάζει και να τρώει φαρμακευτικές σαν πασατέμπο (στο τέλος θα σας ξαναπώ):

2007  ΦεβρουάριοςΠρόταση συγχώνευσης των εταιρειών Elpharma, Lamda Detergent, Veterin, EBIK.

2007  ΜάιοςΟλοκλήρωση της συγχώνευσης και ίδρυση της «Alapis Ανώνυμη Συμμετοχική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Φαρμακευτικών, Χημικών και Βιολογικών Προϊόντων».

2007  Ιούνιος, από δω και πέρα, ενώ λέει ψέματα για τον σκοπό ίδρυσης της νέας εταιρείας, είναι αξιοπρόσεκτη η ονοματοδοσία στις νέες εταιρείες. Και εδώ θα ξαναπώ:  Ίδρυση των εταιρειών: Veterin Farmaceutina d.o.o. στην Κροατία, Veterin Hungary Kft στην Ουγγαρία και Alapis Cropscience στην Ελλάδα.

2007 ΙούλιοςΊδρυση της εταιρείας Veterin Pharma Doo Beograd στη Σερβία.

2007 ΑύγουστοςΕξαγορά των εταιρειών Farmalex ΑΕ (μόνο πάγια στοιχεία), Pharmagora ΑΕ, A. Moisoglou ΑΕ και Revold

2008 Σεπτέμβριος

  • Εξαγορά του 68,25% της εταιρείας SUMADIJALEK SA στη Σερβία.
  • Υπογραφή πενταετούς σύμβασης Toll Manufacturing (Συσκευασία και Τυποποίηση Φυτοφαρμάκων) μεταξύ των εταιρειών Alapis Cropsciense ΑΕ και της θυγατρικής εταιρείας της Bayer, Bayer Cropsciense AG.
  • Εξαγορά της BIOCHEM DIAGNOSTICS ΑΕ.
  • Αγορά εγκαταστάσεων από την εταιρεία BAYER HELLAS SA.

2007  ΟκτώβριοςΊδρυση των εταιρειών Veterin Farmacevtska Drurba d.o.o. στη Σλοβενία και PE Veterin στην Ουκρανία.

2007  ΝοέμβριοςΊδρυση της εταιρείας Veterinpharma Albania Shpk.

2007  Δεκέμβριος:

  • Απόκτηση του 49% των μετοχών της εταιρείας Κ. Π. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ και υπογραφή προσύμφωνου για την εξαγορά του 51% της εταιρείας.
  • Εξαγορά της εταιρείας BIODOMUS SA.

2008  Ιανουάριος:  Εξαγορά των εταιρειών LAMDA APPLIED ΑΕ και LABOMED ΑΕ.

2008 Φεβρουάριος:

  • Αλλαγή έδρας της εταιρείας από το Παλαιό Φάληρο σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα.
  • Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Κ. Π. Μαρινόπουλος κατόπιν εγκρίσεως της Επιτροπής Ανταγωνισμού με την απόκτηση του υπολοίπου 51%.
  • Ίδρυση της εταιρίας Veterin Poland SP ZOO με έδρα στη Πολωνία.

2008  Ιούλιος:  Εξαγορά της εταιρείας Pharmacare Ltd στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: Η ίδια η ALAPIS = LAVREDIADIS  αυτοπροσώπως!!!

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
….και STOP!!!… Αλλά επί ενάμιση χρόνο, αμόκ τον είχε πιάσει τον Λαυρεντιάδη.
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥΣε παλαιότερο μάθημα Λαϊκής Οικονομίας, σας είχα “διδάξει” τον φαύλο κύκλο κατασκευής μαϊμουδοθυγατρικών εταιρειών, τονίζοντας ότι αυτή η απάτη, σε τόση έκταση, μόνο στην Ελλάδα, που οι καραμανλοπαπαντρέου και σαμαροκαρατζαφέρηδες, κατάντησαν μπανανία. Δηλαδή οι αετονύχηδες, με τα χρήματα δημιουργίας μιας Ανώνυμης Εταιρείας, συν τον δανεισμό της από απατεώνες εβραιοτραπεζίτες, δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο, στη κυριολεξία εικονικών (=χωρίς πραγματικά κεφάλαια) θυγατρικών επιχειρήσεων.
Το αξιοπερίεργο είναι, ότι ενώ δικαιολογούν την ίδρυση του ομίλου ALAPIS, βλέπουμε, με πόση ευκολία η εξάπλωση γίνεται με το όνομα ….VETERIN, το οποίο έχει εξ αρχής …απορροφηθεί!!! Ξερατό τον έπιασε??? ΟΧΙ!!!  Είναι μια ψευδοστρατηγική, για να διευκολύνονται οι διεφθαρμένοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, να αποκρύπτουν ότι πρόκειται για τα ίδια οικονομικά συμφέροντα!!! Ακόμα και για συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς διευκολύνονται, κυρία Popis μου, να συμμετέχουν τα ίδια “χίλια” πρόσωπα του κάθε Λαυρεντιάδη, με διαφορετική σφραγίδα. Αποκριάτικη δεύτερη και τρίτη μουτσούνα να θέλεις ν’ αποκτήσεις, θα τη πληρώσεις ξεχωριστά. Εδώ, όταν είσαι εικονικός μεγαλοεπιχειρηματίας, η εξάπλωση γίνεται δια του αέρα του κοπανιστού, ώστε να τη κοπανάς με τις λιγότερες πραγματικές απώλειες όποτε στριμωχτείς στον καμπινέ.

Λογικά, αμέσως θα έπρεπε να είχαν πτωχεύσει και οι εξαρτώμενες από τη μαμά Alapis, εταιρείες Veterin. Αστειεύεστε??? Μέσω άγνωστων υπεράκτιων εταιρειών, σε αυτές διοχετεύθηκαν τα ποσά που πτώχευσαν τη μαμά Alapis. Λογικά θα έπρεπε να απαγορευθεί η δραστηριότητες των θυγατρικών εντός Ελλάδας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τη μαμά Alapis. Αστειεύεστε???? Και να μείνει αλάδωτη η κρατική μηχανή των διεφθαρμένων???? Σιγά μη γίνουμε ξαφνικά Γερμανία στη θέση της Γερμανίας και μας μαλώσει ο Ομπάμας!!!
ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ: Νομίζετε πως η δημιουργία αφροβαλκανικών μαϊμουδο-εταιρειών, έχουν σαν στόχο την Ευρωπαϊκή αγορά??? ΧΑ!!! Την Αμερικάνικη??? ΧΑ-ΧΑ!!! Ούτε καν την Αφρικάνικη, την των Ζουλού μηδεπόποτε εξαιρουμένης. Είναι γνωστό ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ “ΤΡΕΛΑ” ΜΟΥ, ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. Αυτές οι νόθες αγορές, στη κυριολεξία καταστρέφουν την έννοια της ελεύθερης αγοράς διεθνώς και χρησιμεύουν για δραστηριοποίηση απατεώνων, οι οποίοι κ΄΄ανουν ευρύτατη χρήση των υπερτιμολογήσεων.
Είναι στους πάντες γνωστό, ότι ένα φάρμακο ή ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν, που πουλιέται στη Γερμανία 10€, εδώ στην Ελλάδα, καταλήγει να πουλιέται 1.010€. Το ξέρουν οι πάντες, έχει καταγραφεί επίσημα σε ελέγχους ολίγων αλλά έντιμων επιθεωρητών, αλλά οι κουφαλίτσες Γενικοί Επιθεωρητές, είτε έπαθαν εγκεφαλικό εκπαιδεύοντας τη καραμπίνα τους είτε εισήλθαν στο βαθύ γήρας, με αποτέλεσμα η κεραία κινητής τηλεφωνίας που έβαλαν στη ταράτσα τους, να ταλαντεύει το κρανίο τους και να το κάνει κλούβιο. Μπόχα!!! Έτσι τους αρέσει να ξεχνούν και να μη θυμούνται ότι πηγαίνει στο Αλμπάνια ένας φαρμακοπαραγωγός, ξέρει ότι τα κέρδη του θα φορολογηθούν με 5 έως 8% και τιμολογεί τα φαρμακοπροϊόντα του 1000% υπερτιμολογημένα με προορισμό για την Ελλάδα, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ. Το κέρδος φτάνει να λαδωθούν ακόμη και οι ανταγωνιστές και να είναι όλοι ευτυχισμένοι, κι’ όλοι μαζί, να γίνονται χορηγοί του Πάγκαλου, ώστε να μπορεί να καυχιέται ότι μαζί τα μαζί τα έφαγαν.
Μερικές φορές διαπιστώνω φοβερά λάθη στη γραφή μου, συμπεριλαμβανομένης και της παράληψης φράσεων, λάθη πληκτρολόγησης και διπλοχτύπημα ψηφίων. Μη διστάζετε να μου τα λέτε. Έχω κακές σχέσεις με το πληκτρολόγιο.

Απάντηση