Δεν πάμε καλάααα…. Τι σκατά θέλουν και πάνε μαζί στας Ευρώπας, σαν ζευγάρι νεονύμφων που διαφωνεί στην επιλογή του ραβίνου τους, αφού αδυνατούν να τα βρουν σε ποια ασφαλιστικά ταμεία θα ρίξουν τις άπειρες τρίχες του κουρέματος???? Γιατί ρεζιλεύουν τους σύμμαχους Εβραίους, ακόμα και με διαρροές, πως πλακωνόντουσαν στη φοιτητική κάμαρα που συγκατοικούσαν και πως την γέμιζαν με τρίχες, ιδρώτα και αίμα περθενικό, σαν ελαιόλαδο Καλαμάτας του Μανχάταν????  Ακόμα και μέσα στο μπαρμπέρικο της Μέϊρκελ???? Τίποτε δεν σέβονται???  Ιερουσαλήμ το βρακί της μωρέ…. Έτσι που το πάτε ακόμα κι’ εκεί μέσα, μαλιά κουβάρια θα γίνετε τούτες τις κρίσιμες για το Ισραήλ μέρες!!!

 === Μήπως θα έπρεπε να προηγηθεί επίσκεψη τους στις εορταστικές εκδηλώσεις της άξιας Θεσσαλονίκης και να τους παίξουμε μπίλιες από ρουλεμάν για να συνέλθουν???? Και εκλεκτό γιαούρτι Δορκάδος έχουμε και περισσεύματα γινομένης τομάτας για σάλτσα από τις λαϊκές έχουμε και πρόβες στο σημάδι έχουμε κάνει να τους ισιώσουμε όμορφα και ειρηνικά!!! Γιατί εμείς κουρασμένα ΜΑΤ και ΖΗΤΑδες δεν γουστάρουμε!!!…  

 === Χαοτικές διαφορές, χάσμα ιδεών, τεταμένο κλίμα και ρήξη συνδέσμων με αλληλοκατηγορίες για πούστικη συμπεριφορά, είναι μερικά από τα τραύματα εκατέρωθεν, με τα οποία ενασχολήθηκε ο τύπος. Είναι πράματ’ αυτά και να κάθουμε να στεναχωριέμαι, γιατί πρέπει να παίξω CDOs περίπλοκο, για να πετύχω μια στα χίλια, το ποιος πούστεψε ποιον???? Οι εκατό και πλέον σοφοί Εβραίοι του Γκαγκά έχουν σηκώσει τα χέρια και σοβαρά το σκέπτονται και το συσκέπτονται, να γίνουν και διακόσιοι και τριακόσιοι… έτσι κι’ αλλιώς, θαυματοποιώ τω τρόπω, γι’ αυτούς λεφτά πάντα υπάρχουν…. Στη σπηλιά του Νταβέλη θα τάχουν κρυμμένα!!!

 === Ακόμα και καθ’ οδόν πλακώθηκαν κατά τα συνήθη τους, για το ποιος θα πιει καπουτσίνο με τη Μέϊρκελ, στο Γερμανικό σαλέ του Χριστοφοράκου.

 === Κουβερνοκλέφτες!!! Ελάτε που σας λέω στη Θεσσαλονίκη…. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ…. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ…. Εν ανάγκη θα σας κλείσουμε στη κάμαρα με τους επτά αράπηδες μέχρι να τα βρείτε και δώσετε ένα υφυπουργείο στην Ευγενία Μανωλίδου, μπας και ικανοποιηθεί και η κυβερνητική περιέργεια του σωτήρα Αλβανοεβραίου.

Απάντηση