Αγνώριστο το κουβέρνο των ΑΝΙΚΑΝΩΝ – ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, μετά τη “κουρά” του 50% της ΑΠΑΤΗΣ. Γουλί και κοιμισμένοι. Άπλυτοι, ρακένδυτοι, βρομεροί, βλόσυρες κι’ αλοίθωροι ομού. Αποφασισμένα ΖΟΜΠΙ, έσβησαν δια παντός πάσαν εικόνα που ξέραμε μέχρι τούδε περί Δρακουμέλ. Όταν μάθουμε τις λεπτομέρειες, θα κλάψουν γοερώς μανούλες και γκραντμάδερς, διότι ως έχουμε έγκαιρα προλαλήσει, το σχέδιο και αγγούρι θα το φάνε θέλουν δεν θέλουν, όλοι οι Ευρωπαίοι πλην των ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ.
Ξημερώθηκαν γιατί??? Για κάτι που ξέραμε οι πάντες, αλλά είναι τόσο ηλίθιοι και ανίκανοι, που οι φωστήρες του κόσμου όλου και ληστευτές, χρειάζονται πάνω από 18 ώρες για να γράψουν μια ανακοίνωση 35 αράδων!!!!

ΠΡΕΠΕΙ όμως να υπενθυμίσουμε τα εξ αρχής στοιχειώδη:
1.— Η ληστοσυμμορία Καραμανλή, είχε φτάσει το δημόσιο χρέος στα 90-95.000.000.000€, όπως ισχυριζόταν και προεκλογικά ο απατεώνας Τζέφρι Παπανδρέου, ούρλιζε σε όλους τους τόνους, ότι “λεφτά υπάρχουν”.
2.— Από τη πρώτη μέρα ανάληψης της εξουσίας, από τη κυβέρνηση ΕΒΡΑΙΩΝ των Αθηνών, με τη ληστοσυμμορία του Τζέφρι Παπανδρέου, αυτά τα αδίστακτα ρεμάλια, με μοχλό την στατιστική υπηρεσία, ανέβασαν  το δημόσιο χρέος σε 130.000.000.000€ και άρχισαν έναν πρωτοφανή διασυρμό της χώρας, εξαναγκάζοντας τους πάντες σε διακοπή των δανείων και εκτοξεύοντας τα spreads, από 150 μονάδες βάσης, μέχρι και 2500 μονάδες βάσης.
3.— Η κυβέρνηση απατεώνων του γκαγκά των Αθηνών, απέρριπτε δημόσιες προτάσεις δανεισμού με ευνοϊκά επιτόκια και κατέφευγε στη μαύρη αγορά χρήματος των εβραϊκών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που σπρώχνουν τις ευρωπαϊκές οικονομίες στη καταστροφή και τους λαούς στην φτώχεια και στη μιζέρια.
4.— Γρήγορα άρχισαν να βοούν τα μη εξαρτώμενα από Εβραίους ΜΜΕ, ΑΠΌ ΤΟ ΣΚΆΝΔΑΛΟ ΤΩΝ CDOs, δηλαδή των χρηματιστηριακών στοιχημάτων σε βάρος της χώρας μας, στο οποίο εμπλέκονται μέλη της οικογένειας Παπανδρέου, που φέρονται να συμμετέχουν σε εταιρεία που στοιχημάτισε στη πτώχευση της χώρας μας!!!!
5.— Ο αδίστακτος πλέον πράκτορας των Εβραίων τραπεζιτών, υπογράφει με αλλεπάλληλες συμφωνίες ΤΟΥ, την πλήρη υποταγή της χώρας στην ΕΕ, στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ, με αποκορρύφωμα το βρόμικο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ (ΔΗΘΕΝ) ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ (ΕΣΤΩ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ) 130.000.000.000€ του Ιανουαρίου 2010, στη παράνοια-στόχο των 550.000.000.000€ το 2015!!!!!!!
6.— Ήδη αυτή τη στιγμή, που ψευδώς ισχυρίζονται, πως δήθεν “κούρεψαν” στις Βρυξέλλες, το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος κατά 50%, οι ίδιοι εβραιοευρωπαίοι τραπεζικοί απατεώνες με τους πολιτικούς τους υπηρέτες, έχουν υπερδιπλασιάσει το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος σε χρονικό διάστημα 18 μηνών (πάνω από τα 285.000.000.000€), χωρίς καμιά κοινοβουλευτική πουτάνα, χωρίς κανένας κοινοβουλευτικός πούστης, να μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το ανεξήγητο. Ανακοινώνουν αριθμούς με συνεχείς αναπροσαρμογές και επιδίδονται σε μια άγρια σφαγή των μισθοσυντήρητων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των μικροεπαγγελματιών και των ανέργων, σε μια άγρια και καθολική αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος υπέρ των τραπεζιτών, υπέρ των βιομηχάνων, υπέρ των εργολάβων και υπέρ των πάσης φύσεων αεριτζήδων.
7.— Όλοι ξέρουμε ότι γίνονται σπατάλες στο δημόσιο:
== α == Για διπλοπληρωμές έργων, είτε στον ίδιο εργολάβο, είτε μια σε αυτόν που “κέρδισε” βρόμικα το έργο και μια στον δεύτερο ή τρίτο που κέρδισε το έργο στα ….δικαστήρια και …αξιώθηκε αποζημίωσης για τα διαφυγόντα κέρδη.
== β == Για τις συμπαιγνίες βουλευτών και αρχιδικαστών και των υποτακτικών τους, που επιδίδονται σε έναν λυσσαλέο αγώνα αυξήσεων αποδοχών και εξωπραγματικών απασχολήσεων υποτακτικών, χωρίς να νοιάζονται από που θα βρεθούν τα λεφτά.
== γ == Για εξωφρενικές υπερτιμολογήσεις φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού των κρατικών νοσοκομείων, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός Σαμπατακάκη, κανενός Ρακιντζή, κανενός Λοβέρδου, όταν τους λένε, ότι τα ίδια ακριβώς υλικά, πωλούνται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες στο 20% της αξίας που καταβάλει το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
== δ == Για τις απάτες υπερτιμολογήσεων, προμήθειας υλικών σε κρατικές επιχειρήσεις.
== ε == Για τις απάτες υπερτιμολογήσεων στις προμήθειες εξοπλισμού των ενόπλων δυνάμεων, κλπ, κλπ. κλπ.
== στ == Για τις απάτες ανάθεσης υπηρεσιών σε εργολάβους, πίσω από τους οποίους κρύβονται πούστηδες πολιτικοί, των οποίων το κόστος (καθαριότητα, φύλαξη χώρων κλπ) έχει πλέον υπερδιπλασιαστεί, σε σύγκριση με το κόστος που είχαν οι υποτιθέμενες ….κενοθείσες θέσεις καθαριστριών και φυλάκων των δημόσιων υπηρεσιών!!!!
== ζ == ΝΑΙ είναι πρόβλημα και οι αλόγιστες προσλήψεις προσωπικού στο δημόσιο. Ποιοι όμως διόριζαν και ποιους διόρισαν και πόσους και πότε??? Εγώ κι’ εσύ θα πληρώσουμε τις πουστιές του Πάγκαλου, του Ραγκούση, του Λοβέρδου του κάθε κερατά??? Είναι τόσο δύσκολο να διώξουν το σόϊ τους και όσους προσέλαβαν τουλάχιστον από 5-10-2009 και μετά???

Γνωστοποιούνται ασταμάτητα σκάνδαλα με εξωφρενικές μίζες και στήνονται επιτροπές πουλημένων βουλευτών, οι οποίες και οδηγούν τις απάτες στη συγκάλυψη και στην ατιμωρησία. Όλα αυτά, είναι μια αδιάκοπη αιμορραγία του κρατικού προϋπολογισμού, για την οποία ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!!!!!
Μπορώ να συνεχίσω να γράφω μέρες, εβδομάδες, για την εποχή της οικονομολογικής παράνοιας, που εγκαινιάσθηκε επί των απατεώνων του Σημίτη, συνεχίσθηκε από τους απατεώνες του Καραμανλή και μας αποτελειώνουν απροκάλυπτα πλέον, με τους εβραιοτραπεζίτες του Τζέφρι Παπανδρέου….

ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΡΏΕΙ – ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΞΊΝΕΙ, είναι η παροιμία που έχουν υιοθετήσει και ακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια οι ληστές του βολευτηρίου.

ΕΧΟΥΜΕ “ΚΟΥΡΕΜΑ” ΧΡΕΟΥΣ (που θα σήμαινε ουσιαστική ελάφρυνση) ή ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣΤ????
Μεσολάβησαν 2 χρόνια από την έναρξη της απάτης. Αυτό το χρονικό διάστημα, ήταν υπεραρκετό σε ΟΛΟΥΣ τους εκτός Ελλάδας, όσους είχαν Ελληνικά κρατικά ομόλογα, ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ. Μόνο διανοητικά ανάπηροι δεν θα το έχουν κάνει. Και γνώσεις να μην είχα, ακολουθώντας την απλή λογική, θα πρέπει να υποψιαστώ, ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χρέους έχει εισβάλει εντός της χώρας.
Ήδη οι προδότες αρχίζουν να μουρμουρίζουν ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ και πιθανότατα για μερικές Τράπεζες με υψηλή Κρατική κεφαλαιακή συμμετοχή.
Αν συμβαίνει αυτό, τότε δεν θα μιλάμε για κούρεμα, αλλά για μετακύλιση της διογκωμένης απάτης. Κι’ αν “ήταν” κούρεμα, γιατί κάποιος δεν ερμηνεύει με απλά λόγια, πως έγινε από (έστω) 130.000.000.000€, σε 285.000.000.000€ το δημόσιο χρέος??? ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ????…. ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ???…
ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ’ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ????
ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ 550.000.000.000€ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ 2015 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 2030???? ΤΖΕΦΡΙ Μ’ ΑΚΟΥΣ???? ΜΠΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ???? ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΕ ΓΑΑΜΩΤΟ!!!….

Απάντηση