Ο «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός» είναι το πλέον κρατικοδίαιτο ιδιωτικό και μάλιστα εισαγόμενο ίδρυμα, του οποίου η ιστορία έξω από τη προπαγάνδα που το περιβάλει, είναι στη κυριολεξία πνιγμένο στα σκάνδαλα.
=== Σε αυτό το ίδρυμα, ένας πρόεδρος με απεριόριστες εξουσίες, και παρατεταμένη θητεία, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει  τη πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσής του. Αυτό συνέβη με τον Ανδρέα Μαρτίνη, ο οποίος αν και μπλεγμένος σε πολλές δίκες, σαν πρόεδρος του ΕΕΣ, στις 31 Ιανουαρίου 2010, κατάφερε να ανακηρυχθεί από τη Γενική Συνέλευση του αδελφού Κοινωφελούς Ιδρύματος ‘Ερρίκος Ντυνάν, ως ισόβιος Πρόεδρός του. Με αυτή τη βαρβάτη ιδιότητα, ομοίως ελέγχει απόλυτα τον ΕΕΣ. Είναι πολλά τα λεφτά, Ανδρέαααααα!!!!!
=== Με τις τελευταίες εξελίξεις, που έτσι κι’ αλλιώς είναι συνέχεια των μέχρι τώρα προηγούμενων, σε ένα έργο «ελληνικής» «Τόλμης και Γοητείας», στις 24-10-2011, εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση από τον ΕΕΣ, η οποία έτσι και ολοκληρωθεί, να μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα δρομολογήσει και την αποπομπή του από το «Ερρίκος Ντυνάν», αφού αυτά τα δύο πάνε πακέτο, διαφορετικά θα βλέπουμε κάθε μέρα αγώνες κατς και γιατί, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΔΡΕΑααααα!!!!
=== Παραιτήθηκε ο Μαρτίνης και ακολούθησε ένα μπάχαλο που κανένας νορμάλ άνθρωπος τι σκατά γίνεται, τι σκατά θέλει ο Λοβέρδος και τι σκατά γίνεται με τη παραίτηση Μαρτίνη, αφού συνέχισε (ο Μαρτίνης) να πηγαίνει στα προεδριλίκια του σαν να μη συμβαίνει τίποτα!!!….Αν πας στη σελίδα του ΕΕΣ δεν βλέπεις είδηση τους τελευταίους 5 μήνες, δεν βλέπεις πρόεδρο και ΔΣ!!!!! Λες και μπαίνεις μέσα σε παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό!!!!
=== Με τα πολλά, το μυστήριο μισολύθηκε, αφού ανεπίσημα από «κύκλους» του μεγάλου Ανδρέα Μαρτίνη, γνωστοποιήθηκε ότι ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ την παραίτησή του, τουλάχιστον μέχρι τη 1-11-2011, για να μην υπάρξει διοικητικό κενό, λες και στο καταστατικό του ΕΕΣ δεν υπάρχει πρόβλεψη για τη προσωρινή αναπλήρωση προέδρου, σε περίπτωση που ο πρόεδρος πεθάνει (λέω τώρα) ή παύσει για οποιονδήποτε λόγο να ασκεί τα καθήκοντά του, π.χ. λόγω παραίτησης. Και λέει το παιντί: ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 1-11-2011.
Για την ίδια μέρα, ο υπό παραίτηση Ανδρέας Μαρτίνης (εδώ μυρίζομαι μεγάλο φάουλ αρμοδιότητας παραιτημένου Μαρτίνη), συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. του ΕΕΣ, το οποίο Δ.Σ. άρχισε να τρίζει τα δόντια στον Ανδρέα Λομβέρδο και τη δική του συμμορία, γιατί, είναι πολλά τα λεφτά Ανδρέααααα!!!!….
Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί, οέ… οέ… οέεεεε
Γιατί εκτός από τα πολλά λεφτά που τρώνε με τσαμπουκά στον ΕΕΣ, να μη ξεχνάμε ότι τα πραγματικά εβραιοαφεντικά, εδρεύουν στην ΕΛΒΕΤΙΑ των Εβραίων τραπεζιτών!!!! Αυτοί, ακόμα και τις αρχηγικές φιλοδοξίες του Ανδρέα Λοβέρδου μπορούν να εξαφανίσουν, γιατί είναι πάρα πολλά τα λεφτά που μας τρώνε Αμδρέααααα!!!!….


1 Comment

  • Ο/Η Αννα λέει:

    Ο Μαρτίνης έχει παραιτηθεί από τον Ε.Ε.Σ. πολλές φορές!! Βεβαίως πάντα κάτι γίνεται και αναστέλλεται. Αποκορύφωμα φέτος που ενώ οι 530 εργαζόμενοι του Ε.Ε.Σ. ήταν απλήρωτοι 6 μήνες (Ιούνιος 11 έως Δεκέμβριος 11)ίσα ίσα για να μπουν στα εκκαθαριστικά ολοκληρωμένες μισθοδοσίες… στις εκλογές του Διοικητικού ξαναβγήκε!!!!!! Βέβαια οι εκλογές του Ε.Ε.Σ. έχουν μία ιδιαιτερότητα που δεν τις έχουν άλλες εκλογές πουθενά…!!! Μπορείς να ψηφίσεις και με εξουσιοδότηση!!!! Ναι ναι με ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ!! πχ. δεν μπορείς να παρευρεθείς και δίνεις το οκ σ΄ενα μέλος του Ε.Ε.Σ. ακόμα και σε κάποιον που ανήκει στο ΚΔΣ! να ψηφίσει αντί για σένα και μάλιστα μπορεί να δεχτεί πολλές εξουσιοδοτήσεις!!! καλό ε????

3 Trackbacks / Pingbacks

Απάντηση