=== Είναι εισαγόμενος από το 1974 αυτοχρισμένος σοφός και φιλόσοφος, ο οποίος ΠΑΝΤΟΤΕ να πουλά και να μισθώνει τις υπηρεσίες του για να ντύσει με ιδεολογικό περίβλημα τις αθλιότητες οποιουδήποτε φασιστικού-αυταρχικού καθεστώτος. Πρόκειται για τον υπάλληλο του Βασίλη και της Μαρίνας Θεοχαράκη, της αγαπημένης φιλοσοφικής γλάστρας του Εβραίου Αλαφούζου στο ΣΚΑΪ, και πρώην υποστατικού του ιδρύματος ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ και ΧΟΡΝ!!! Για φιλόσοφο με αναγνωρισμένες υπηρεσίες μιλάμε. Μιλάμε για τον Στέλιο Ράμφο.

 === Δείτε μερικές από τις συναναστροφές του:
Ο Στέλιος Ράμφος συνομιλεί με τον Άρη Πορτοσάλτε στον Ραδιοφωνικό σταθμό του Σκαι. ( 28-10-11)
Ο Στέλιος Ράμφος στη ΝΕΤ με την Έλλη Στάη (26-9-2011)
Στέλιος Ράμφος. Συνέντευξη στην Όλγα Σελλά στην Καθημερινή, 3/7/2011
Στην Αθήνα δίδαξε κατά το παρελθόν, μεταξύ άλλων, στο Ίδρυμα Γουλανδρή-Χορν, ενώ τώρα διδάσκει στο Ίδρυμα Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη.

=== Τον έβγαλαν πριν από λίγο στο ΜΕΓΚΑ, για να κάνει τους λυσσαλέους ψευδοΠΑΣΟΚους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο …σοφότερους!!! Τους έκανε διάλεξη για αντιμετώπιση των εξεγερμένων!!! Περισσότερα υπονοούσε με φαρμάκι πασαλημένο με μέλι, παρά εκστόμιζε. Σαφώς και του αναγνωρίζω εξυπνάδα, γιατί είναι γυμνασμένος και ξέρει που να πατάει φρένο, αλλά η “φιλοσοφία” του είναι ξεκάθαρη: ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ όλων των αντιδράσεων που ενοχλούν τη διεφθαρμένη πολιτικοοικονομική εξουσία. Άξιος ο μισθός του. Τον φτύνουμε αδιάκοπα για να μη τον ματιάσουμε και συμβουλεύουμε μερικούς, να μη διστάζουν να αντιμετωπίζουν πραγματικούς εχθρούς, με το ονοματεπώνυμό τους και τη συγκεκριμένη εθνοτική μειοψηφία που υπηρετούν.

Παρά το γεγονός ότι υπηρετεί πολλά χρόνια με τη “φιλοσοφία” του τη πλουτοκρατία και τους Εβραίους, μέχρι τώρα ήταν σχετικά άγνωστος στις μάζες. Επειδή τύποι “χαζάκη” εκ των πραγμάτων γρήγορα αποδεικνύονται ως φορείς οικονομολογικής βλακείας και αγραμματοσύνης, να είστε σίγουροι ότι από εδώ και μπρος, όλο και περισσότερο θα μας μοστράρουν την επί πληρωμή σοφία του Στέλιου Ράμφου και διεθνιστών της πλουτοκρατίας σαν κι’ αυτόν, για να μας συνεμορφώσουν προς τας υποδείξεις της τρόϊκα των εβραίων τραπεζιτών.

Ο Στέλιος Ράμφος τους έχει αποδείξει ότι ΟΧΙ ΜΟΝΟ έχει συλλάβει το νόημα της ζωής, αλλά του ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.


1 Trackback or Pingback

Απάντηση