Πιο θαρραλέες οι βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ, ή πιο γυναικούλες οι βουλευτές του??? Η μια μετά την άλλη, προφανώς ξετρελαμένες μαζί μου που προφήτευσα, ότι ο πράκτορας των Εβραίων τραπεζιτών, που έχει το θράσος και τη πουτανιά να λέει σήμερα ότι αυτόν πολεμάνε τα συμφέροντα των τραπεζών, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2012, του κουνάνε μαντήλι και τον διακοσμούν επιθετικώς.

Μένοντας ουσιαστικά με 151 βουλευτές ο Γκαγκάς αρχηγός των ψυχοπαθών αλητών, είχε το θράσος να επιμένει σαν τζογαδόρος στις αθλιότητές του και να λέει ότι έχει τη …δεδηλωμένη, ενώ έφυγαν με διαζύγιο Αποστολάκη και Καϊλή και ενώ η Βάσω Παπανδρέου βγήκε και είπε του ληστή, “μη φας, όταν ζητήσεις ψήφο εμπιστοσύνης, θα σε ταΐσω σφαλιάρες”!!

Κι’ ενώ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, λυσσώδης και αφρώδης αναμένεται η μάχη της διαδοχής. Ο Βενιζέλος από Νο 1, δεν ξέρουμε τι νούμερο θα δηλώσει τελικά. Το νούμερο του υπουργείου υγείας, διαδίδει ότι είναι ήδη αρχηγίσκος της μαύρης τρόϊκα με Διαμαντοπούλου και σαΡαγκούσσι. Μια από τις εκπλήξεις είναι και ο εικονιζόμενος Anonymous Pasokous, που πολοί τον θέλουν και συγγενή και ….λαγό του Χαζάκη. Ο τελευταίος Χαζάκης δεν ανήγει και πολύ τα χαρτιά του εκ του ασφαλούς, αφού ήδη έχει αυτοανακηρυχθεί ιδρυτής και αρχηγός κόμματος.

Αλλά το μεγάλο ΜΠΑΜ θα έρθει από που ου ου??? Εδώ είναι που σκίσαμε και στις υποκλοπές και αλά ούνο, αλά ντούε, αλά τρε…., με τρέεεελαα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕ….

Ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός εν γένει και παρ’ ολίγον αρχηγός και της Νέας Δημοκρατίας, ο μεγάλος Εθνικός Μηνυτής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να το ξεπλύνει στα καθαρτήρια ύδατα του Ευρίπου, αμέσως μόλις υποβάλει για δεύτερη και τρίτη και τελευταία φορά τη παραίτησή του, ο πλέον τρισάθλιος πρωθυπουργός όλων των εποχών. Όμως προσέξτε!!!… Είναι πονηρός ο Αντωνίου, διότι ερωτηθείς αν το σαπούνι που κρατούσε ήταν για ξέπλυμα ή για το σκοινί της κρεμάλας, απόφυγε να ομολογήσει!!!

Και φυσικά, οι εξελίξεις τρέχουν….

Απάντηση