=== Ενώ ο Μπενιζέλος κλινικά ξαπλωμένος δηλώνει ότι ανέκτησε τη παρθενία του στ’ αυτιά και δεν ήξερε τίποτε για τη δολοφονία μας με δημοψήφισμα (όπως συμπτωματικά κι’ η Μέρκελ κι’ ο Σαρκοζί), εμείς παπαράτσηδες και Τσουτσουνέροι όντες, καταφέραμε και συλλάβαμε τη σκωληκιειδή απόφυση του ΜΠΕΝιζέλου, τη στιγμή ακριβώς που έμπαινε χθες στη βουλή, για να ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό των Εβραίων τραπεζιτών!!!

 === Είχαμε ήδη μια “δημοκρατική” επιδρομή προπαγανδίστριας του γκαγκάδικου δημοψηφίσματος και αφού τη ξέχεσα, έφτασε άλλο, που λέει ότι το ΣΠΙΓΚΕΛ χειροκροτεί τον Τζέφρι και γκαγκά, για την εξυπνάδα του να μας παγιδέψει, λέγοντάς μας το γνωστό “ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΩ, ΚΟΡΩΝΑ ΧΆΝΕΙΣ”!!!!.

 === Ρε κάφρε πουλημένε, ας τα βρει ο ΣΠΙΓΚΕΛ  με τη ΜΕΡΚΕΛ και με τον ΣΑΡΚΟΖΙ, πρώτα καθώς πέφτουν απ’ τα σύννεφα, και βλέπουμε μετά τα εμά. Γιατί μας το λες απότομα και μας σοκάρεις και μας φοβίζεις μη πάθουν κάνα εγκεφαλικό Μέϊρκελ και Σαρκοζί!!!… Μυστήρια τα οβριά… Σε πλήρη ασυνεννοησία τα σχέδια!!!… Απ’ τη πολύ την εξυπνάδα σάλεψαν τα οβριά.

Απάντηση