=== To έγγραφο αυτό που βλέπετε, είναι μια ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του γιατρού ΣΟΥΚΑΚΟΥ, γιά κάλυψη θέσης στο λεγόμενο “ΣΟΥΚΑΚΕΙΟ” κέντρο ορθοπεδικής έρευνας που έστησε στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο, ο περί ου ο λόγος σκανταλιάρης γιατρός.
=== Που το περίεργο???? Τα περόεργα να λες….
=== Έχουμε πει πολλά για την αμαρτωλή πολυεθνική DePuy, ιδίως στις παρακάτω αναρτήσεις:

=== Κλείνει? Ανακατασκευάζεται? ή αλλάζει ρότα υπέρ των συμφερόντων των πανεπιστημιακών η «ναυαρχίδα»?
  === Ευτυχώς όμως, που Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, είναι ο Νίκος Πολύζος….
=== ΕΝΩ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ DEPUY ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΕΔΩ, Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΣΟΚΩΝ.
  === ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΙΣΧΡΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ. ΤΡΕΜΕ ΛΟΒΕΡΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΡΟΥΡΑΙΕ!!!! Ο ΑΛΕΞ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ DePuy ΚΑΙ Johnson & Johnson!!!!
  === Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΛΕΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
  === Τι Δουλειά Έχει ο Γύφτος στο Αττικό Παζάρι??? Μα Φυσικά, να Εγκαινιάσει τις …»Χορηγίες» της DePuy!!! Οι μίζες φοβήθηκαν και κρύφτηκαν στον προαύλιο χώρο!!!
  === Στο Σκότος και στο Έρεβος οι Έρευνες για τις Τρελές Μίζες της DePuy International Limited στους Ορθοπεδικούς
  === ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ «ΖΙΜΕΝΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ» ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ!!!!
  === Η DePuy International Limited καταδικάστηκε σε πρόστιμο 4,829,000 £, για δωροδοκίες που έκανε (στην Ελλάδα), προκειμένου να κερδίζει Παραγγελίες
ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ!!!!!
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ???????
Τι το ξεχωριστό????
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις μας και με τη βοήθεια του φίλου “Τ.Ν.”, η πολυεθνική DePuy, έχει καταδικαστεί ΚΑΙ στις ΗΠΑ, και έχει παραδεχθεί, ότι δωροδοκούσε στην Ελλάδα ορθοπεδικούς γιατρούς, προκειμένου να προωθεί τα προϊόντα της στα Ελληνικά Δημόσια Νοσοκομεία!!!!
Είναι επίσης γνωστό, ότι ναυαρχίδα των σκανδάλων, για τις τρελές μίζες στα ορθοπεδικά υλικά και όργανα, που ανέβαζαν τα κόστη σε θεόρατα ύψη, ήταν το “ΑΤΤΙΚΟΝ” Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Είναι επίσης γνωστό, ότι κορυφαίος κατηγορούμενος ΕΔΩ στην Ελλάδα, για τις ΜΙΖΕΣ στις προμήθειες των ορθοπεδικών υλικών και οργάνων, είναι ο γιατρός ΣΟΥΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω ….ήδη συνταξιοδοτήθηκε!!!!
Αυτός ο Σουκάκος, έφτιαξε ένα “νέο” ερευνητικό κέντρο ορθοπεδικής ΕΝΤΟΣ του “ΑΤΤΙΚΟΝ”, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ και στο οποίο ήταν (είναι?????) το απόλυτο και ανεξέλεγκτο αφεντικό!!!!
Όταν ένας μεγαλογιατρός είναι κατηγορούμενος για διαφθορά (μίζες), με ποια λογική είναι διαχειριστής χρημάτων και μάλιστα ανεξέλεγκτος.
Όταν ένας μεγαλογιατρός, είναι υποκείμενος σε διοικητικές, πειθαρχικές και δικαστικές έρευνες, γιατί έγινε αποδεκτή η παραίτηση για συνταξιοδότηση??? Δεν έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες που εκκρεμούν σε βάρος του????
Αφού εν τέλει συνταξιοδοτήθηκε ο γνωστός μεγαλογιατρός, τι σκατά γυρεύει στο ΑΤΤΙΚΟΝ Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και εκδίδει έγγραφα, λες και είναι εν ενεργεία????

Με ποια ιδιότητα εξέδωσε το εικονιζόμενο έγγραφο ο συνταξιούχος και κατηγορούμενος για σκάνδαλα γιατρός????
Το ερευνητικό Κέντρο ορθοπεδικής, που έφτιαξε ο Σουκάκος, με άγνωστης προέλευσης χρήματα, είχε συναλλαγές με τη DePuy???? Είχε συναλλαγές μετά τη γνωστοποίηση του σκανδάλου με τις μίζες????
Το ΑΤΤΙΚΟΝ Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βοά, για ύπαρξη φιλικής σχέσης του Σουκάκου με τον Παπούλια, από τότε που ο Σουκάκος ήταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων!!!! Υπάρχουν υποχρεώσεις????
Επίσης, έντονα συζητιέται στους διαδρόμους, το ότι ο Σουκάκος ήταν συμμαθητής του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και πολλών μεγάλων παραγόντων της πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας, στη περιβόητη Σχολή Αναβρύτων!!!!
Πολλοί πάλι αναφέρονται στη στενότατη σχέση του με τον Κρεμαστινό!!!!
Σημασία έχει, ότι στο ελλαδιστάν των Μαυρογυαλούρων, των μιζαδόρων, των διεφθαρμένων πολιτικών και μεγαλοπαραγόντων, οι Σαμπατακάκηδες, οι Ρακιντζήδες και όργανα της δικαιοσύνης, μακαριάζονται στον ύπνο τους και όλοι απαιτούν να μη τους τον ταράξουμε.
Αν ο Σουκάκος ήταν άνεργος, άφραγκος και χρωστούσε 220 € στο δημόσιο, και δεν είχε φιλίες σαν αυτές που προαναφέραμε, να είστε σίγουροι, ότι θα ήταν συχνός θαμώνας των κρατητηρίων της γαλαζιοπράσινης ΧΟΥΝΤΑΣ!!!…-
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Μ’ ΑΚΟΥΣ???
Μωρέ αυτή, εκτός από τυφλή είναι και κουφή!!!…

Απάντηση