Δικαιοσύνη μ’ ακούς???… Κουφή είσαι μωρή και δεν …βλέπεις???…

4 Νοεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Ένα άρθρο που διακινείται με έναν παραιντερνετικό τρόπο που έχω δείξει ότι δεν μ’ αρέσει και που στο τέλος υπογράφει κάποιος ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΝΤ/ΡΧΟΣ  Π Ν   Ε Α, ενώ έχουν μεσδολαβήσει αρκετοί …διανομείς, μας θυμίζει με πολλές αναφορές, το πόσο κουφή είναι η τυφλή δικαιοσύνη, η οποία αν δεν έχει να κάνει με τορναδόρο ή με υποβρύχια που γέρνουν ή με δραπετεύσεις τύπου Χριστοφοράκου, αφήνει τα πράματα ασάλευτα επίσης!!! Απ’ όλα όσα αναφέρει, ξεχώρησα τη περίπτωση ανάμειξης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, όπως γράφτηκε στο ιστολόγιο ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:

=== ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΟΣΚΩΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ από Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 (ενώ υπάρχουν και άλλης φύσεως προειδοποιητικές αναρτήσεις και σε άλλα blogs, από το πρώτο τρίμηνο του 2008)!!!!!
=== Κάτι τρέχει με τη ΝΕΠ και δεν αναφερόμαστε στη Ναυτική Ενωση Πατρών. Μιλάμε για την εκδοτική εταιρεία ΝΕΠ, του επιχειρηματία Πέτρου Κυριακίδη και του ισχυρού άνδρα της Alapis Λαυρέντη Λαυρεντιάδη την οποία κάποιοι θεωρούσαν ως όαση στο χώρο του Τύπου ενώ κάποιοι άλλοι είδαν στα πρόσωπα των δύο επιχειρηματιών τους μεσσίες που θα αναστήσουν τα ΜΜΕ.
 === Οι «σωτήρες» λοιπόν (και οι φωστήρες τους) – που έχουν ήδη αρχίσει την παράλογη εκκαθάριση τίτλων – προχώρησαν χθες στην αναστολή έκδοσης των περιοδικών που εκδίδει η ΝΕΠ και όπως ανακοινώθηκε στους εργαζομένους, η εταιρεία αναστέλλει την έκδοση των περιοδικών Officiel, Officiel Home, Olive, Spiderman, Pokemon, Top Scorer κ.α.
 === Οι ανεπίσημες δικαιολογίες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι τα έντυπα είναι ζημιογόνα και ότι δεν υπάρχει ρευστότητα…
Πολλοί έχουν αρχίσει να κάνουν λόγο για φούσκα στο χώρο των ΜΜΕ καθώς η εκδοτική εταιρεία, πριν από μερικές εβδομάδες προχώρησε στο κλείσιμο των εφημερίδων «Σφήνα» και «Espresso Κύπρου», καθώς και άλλων εκδόσεων του Ομίλου.
 === Κάποιοι κάνουν λόγο για ανικανότητα διαχείρισης και κακή επιλογή στελεχών που ουδεμία σχέση έχουν με το χώρο με αποτέλεσμα δεκάδες εργαζόμενοι να βρίσκονται στο δρόμο χωρίς καμμιά προειδοποίηση…
 === Το μεγαλύτερο κακό είναι οτι η ΝΕΠ συμμετέχει με μικρά ή μεγάλα ποσοστά σε πολλά εκδοτικά συγκροτήματα και ομίλους και πολλοί φοβούνται ντόμινο δυσμενών εξελίξεων σε… πολλά «μαγαζιά». Ηδη έχουν υπάρξει διαρροές για δραστικές περικοπές ή ακόμη και για λουκέτο στην εφημερίδα Espresso και στον ραδιοσταθμό Flash…
 === Θυμίζουμε οτι η ΝΕΠ Εκδόσεις κατέχει:
• Το 12,53% της Πήγασος Α.Ε. (ένεση ρευστότητας στον Μπόμπολα).
Το 26,66% της ΚΠΜ Εκδοτικής του Γ.Κύρτσου (City Press, City Auto Moto, Sunday Press).
• Το 10,14% στη Χ.Κ. Τεγόπουλος (η εξαγορά έγινε εν αγνοία της οικογένειας Τεγόπουλου κάτι που είχε προκαλέσει την οργή της Μάνιας).
Το 49% της Veto του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (λίγο πριν το λουκέτο στην εφημερίδα της Κάτω Κηφισιάς).
• Το 100% του ραδιοσταθμού Flash FM (από τον Κόκκαλη).
Το 100% της Athens News.
• Το 100% της Espresso (από Φιλιππάκη – Βαρδινογιάννη) και το espresso.gr
Το 100% της Ισοτιμίας και το isotimia.gr
• Τη Daily Press σε ποσοστό 100% (L officiel Hellas, Jolie, L Oficciel Hommes, BBC Olive, Spectacular Spiderman, Μπομπ Σφουγγαράκης, Top Scorer, Spiderman and Friends, parents, Ντόρα, Pokemon, Hot Wheels (είναι αυτά που έκλεισε ή θα αναστείλει την έκδοσή τους).
Το 100% του Sport TV (πρώην Magic του Κόκκαλη) και το 100% του Καναλιού «10 » (το πήρε από τον Γ. Τράγκα).
Το 10% του ΣΚΑΙ FM και το 10% του Red FM
• Το 100% της αθλητικής «Score»
Το portal Nooz.gr
• Το 50% των εκδόσεων «Επίκαιρα» (το πήρε από τις εκδόσεις Λιβάνη).
================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Η μαύρη διαπλοκή πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη, γιατί ενώ ξέσπασε ένα από τα μεγαλύτερα τραπεζοοικονομικά σκάνδαλα, με πρωταγωνιστή τον Λαυρεντιάδη, 2 ή 3 μόνο από τα γνωστά ΜΜΕ -SITE ασχολήθηκαν με το τεράστιο θέμα.
Τα κόμματα???? Μούγκα!!!! Αλέξη έχεις τίποτα να πεις???? Εσύ Αλέκα??? Παπανδρέου??? Σαμαρά??? Καρατζαφέρη??? ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΥ …ΟΥ …ΟΥ …ΟΥ …ΟΥ…??? Πόπη??? Ελένη???
Τι άλλο συνέβη το 2010 υπέρ της διαφθοράς Πόπη???? Μα φυσικά ο τρόπος δραπέτευσης του Λαυρεντιάδη και κάθε σοβαρού διαπλεκόμενου, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά!!!! Τροποποιήθηκε το άρθρο 384 του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ Η ….ΔΙΩΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΟΤΕ …ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ!!!
Αυτό δε λέει μις Πόπη????

Απάντηση