=== Στην “Ανεξάρτητη” Ελλάδα του 21ου αιώνα, στη μητέρα της Δημοκρατίας, τις Κυβερνήσεις εξακολουθούν να τις ανεβοκατεβάζουν οι μεγάλες δυνάμεις.
=== Οπως γράφαμε και προχτές έρχεται κάποια στιγμή που οι μπλόφες δεν πιάνουν πια και γυρνάνε μπούμερανγκ. Οσο καλός ντριπλέρ κι αν είσαι,όσο γερούς προστάτες κι αν έχεις το πολύ κύριε ελέησον το βαριέται κι ο Θεός! Αλλωστε και μαθηματικά είναι αδύνατον,όταν τζογάρεις,να κερδίζεις πάντα.
=== Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες η εντολή που δόθηκε από τους “προστάτες” του “Αντιεξουσιαστή” πρωθυπουργού κι ήρθε από πολύ μακριά,πέραν του Ατλαντικού, λέει: Γιωργάκη Go Home!
=== Οσο Γιωργάκης λοιπόν κι αν είναι… θα πρέπει να τα μαζέψει και να φύγει εντός της ημέρας,αγκαλιά με τα τελευταία του κατορθώματα (το δημοψήφισμα και την ψήφο εμπιστοσύνης)!Γι’ αυτό άλλωστε και το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στις 4 το απόγευμα κι ας είπε άλλα ο Μόσιαλος στη ΝΕΤ λίγη ώρα πριν (ότι συγκαλείται ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup).Αν και συμπλήρωσε ότι ως το βράδυ θα πρέπει να εξευρεθεί λύση,να υπάρξει συμφωνία περί της κυβέρνησης συνεργασίας και του ονόματος του νέου πρωθυπουργού.Η Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που ο ίδιος ο Παπανδρέου συγκάλεσε νωρίτερα γίνεται με ένα και μοναδικό σκοπό:την παραίτηση της κυβέρνησης ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το σχηματισμό της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας.Μέλημά τους είναι να περάσει προς τα έξω ότι φεύγουν για το καλό της χώρας κι όχι σαν βρεγμένες γάτες!
Ηδη ο σύγχρονος Νόβας βρίσκεται πίσω από την πόρτα του Παπούλια και περιμένει,μοναδικός απόντας ο Ελληνικός λαός!Αγνωστη λέξη οι εκλογές.
Βέβαια παρεμφερή εντολή πήρε κι ο “άκαμπτος” μέχρι χτες κύριος Σαμαράς και ήδη έβαλε και νερό και “σόδα” στο κρασί του.Ολες αυτές οι πολιτικές εξελίξεις δεν σημαίνουν πως η αυριανή μέρα θα είναι ρόδινη για μας το λαό.Οποιοι κι αν αναλάβουν τις τύχες μας θα κινηθούν με τον ίδιο παρανομαστή:τη δανειακή σύμβαση θα ακολουθήσουν μέτρα,που αυτή την ώρα κανένας δεν γνωρίζει.

http://zeidoron.blogspot.com/

Αναρτήθηκε από ΓΗΓΕΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Απάντηση