=== Σαν Μπαρμπανίκος σας έχω προειδοποιήσει έγκαιρα προ διετίας και πλέον, να πάτε να κάνεται εμβόλιο, για να μη προσβληθείτε από τον επικίνδυνο ΓκαΓκαδισμό.
=== Μερικοί, έτυχε “κακή τη μοίρα” να έχουν τη νόσο εκ γεννετής και για να έχουν την ανοχή του φιλεύσπλαχνου λαού, ίδρυσαν ιδεολογία προς τιμή του πρώτου τη τάξη Γκαγκά και Τζέφρι Παπανδρέου.
=== Εις εξ αυτών που σας γκαγκαδίζουν με γκαγκάδικα e-mails, είναι και ο Γιώργος Πανόπουλος, όστις εμφανίζεται σε όλες τις κρίσιμες περιστάσεις του έθνους των γκαγκάδων και ενημέρωσε 1.000.000 σκλαβωμένους στον γκαγκαδισμό παραλήπτες, με τη παρακάτωθι αποκλειστικότητα (τρόπος του λέγειν) για να γελάσουμε:

=== “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
=== Παραπολιτικό απο το Υπουργικό Συμβούλιο πριν λίγο…..
Ο Μ. Μπόλαρης έδειχνε τα υποστηρικτικά sms  που λαμβάνει συνέχεια στο κινητό του στους συναδέλφους του και φυσικά  στον ίδιοτον κύριο Παπανδρέου όπου μόλις τα διάβασε ο Πρωθυπουργός, χαμογέλασε δείχνοντάς τα ο ίδιος πια  στον κ. Βενιζέλο….
Ενδεικτικά
 ένα απο το SMS έγραφε :
ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.”

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Είναι ν’ απορείς αν μέσα στο υπουργικό ήταν άλλος ο Παππανδρέου και άλλος ο Πρωθυπουργός…!!!
Είναι ν’ απορείς, αν κάτω απ’ το τραπέζι ήταν και τίποτ’ άλλο…!!!
Είναι ν’ απορείς, πόσοι νάναι όλοι μαζί του την ώρα τ’ αποχωρισμού…!!!
Καλού-κακού έστειλα τη παρακάτωθι απάντηση, γιατί εγώ δεν αρέσκομαι να με αποκαλούν ούτε μαλάκα, ούτε ΓκαΓκά, έστω κι’ αν και οι δύο έννοιες είναι πλήρως συνώνυμες:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δηλαδής ευφυέστατε, ο αγνός και παρθένος υποστηρικτής, για να απευθυνθεί στον μεγάλο ΓκαΓκά, έστελνε το sms στον Μπόλαρη???… Πόσα θες να με τρελάνεις???

Απάντηση