Αυτός είναι ο νεοεικονομάχος Εβραιόδουλος Άρης Μουσιώνης, Διοικητής του “Θεαγένειου” Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, βρέθηκε ένας μεγάλος μακάκας που προσδιόρισε στο που οφείλονται οι καλπασμοί των σκανδάλων του διεφθαρμένου ΕΣΥ.

Ο σπογγοκολλάριος Άρης, πριν από 10 μέρες υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο των ξενόφερτων αφεντικών του Τζέφρι και μόλις χθες έβγαλε τα εικονίσματα από θαλάμους ασθενών, εικονίτσες του Χριστού και της Παναγίας με απόφασή του, επειδή τις είδε ο Εβραίος και δαιμονίστηκε!!!!!
Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι το πλέον επίσημο ΠΑΣΟΚικό βιογραφικό του, που περιλλαμβάνει αρκετά για τη περίπτωση ψέματα και που παρ’ όλα αυτά ξεχώρισα δύο:
1.– Ως γιατρός είναι ιδιαίτερα άσφαιρος, αφού μνημονεύει μόνο την εξειδίκευση, τη θέση διευθυντή στο Διαβαλκανικό και τη περιστασιακή θήτευση Διοικητή.
2.– Κάποιοι δικοί του πρασινοκολαούζοι παντός φασιστικού καθεστώτος, προσπαθούν να τον εμφανίσουν και μπαρουτοκαπνισμένο στους πολέμους της ….Γάζας και της Γιουγκοσλαβίας και εξηγούμαι σαφέστατα, δια παντός: Στη πρώην Γιουγκοσλαβία πήγε λόγω συζύγου Βέσνα. Τα δήθεν χειρουργεία μικρών παιδιών από τον Άρη (που διαδίδει μέσω κολλητών) στη Γάζα, είναι μια τρισάθλια προπαγ΄΄ανδα παραπληροφόρησης. ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!!! Όταν σταμάτησαν οι βομβαρδισμοί των Εβραίων στον ΛΙΒΑΝΟ… (στον που???????) ….ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ, ο Τζέφρι Παπανδρέου τον έστειλε με λίγα είδη πρώτης ανάγκης, με διασφαλισμένη ασφάλεια, στη πόλη του Λιβάνου. Εκεί ο μακάκας, φόρεσε μια πεντακάθαρη μπλούζα χειρουργείου, μόνο και μόνο για τις ανάγκες φωτογράφισης και την επομένη ο τσιτσιφιόγκος με τη παρέα του επέστρεψε στην Αθήνα. Σιγά μη ξέχναγε από το βιογραφικό με τις τόσες “ανακρίβειες” και ασημαντότητες, μια έστω ολιγόλεπτη επίσκεψη στη μαρτυρική Γάζα……
Ξηγηθήκαμε γλείφτη????? Κι αν χρειαστεί, εδώ είμαστε……

http://avragioz.blogspot.com/2010/09/blog-post_2419.html

Απάντηση