Στα επίσημα βιογραφικά θα δούμε μόνο περίεργα παράσημα ανύπαρκτων αγώνων και για το έτερο υποψήφιο πρωθυπουργικό κατασκεύασμα!!!

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ένας μετριότατος πολιτικός, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του τεράστιου οικονομικού, ΠΟΛΙΤΙΚΟΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ σκανδάλου “ΚΟΣΚΩΤΑ”. Για να τον γλυτώσει ο Ανδρέας Παπανδρέου τον βάζει στη 4η  εκλόγιμη θέση στις ευρωεκλογές του μοιραίου 1989!!!

Εκλέχθηκε λοιπόν Ευρωβουλευτής ο εκλεκτός των μασόνων, στις 18 Ιουνίου 1989. Μετά από έναν ακριβώς μήνα, το Ελληνικό κοινοβούλιο με ψήφους 170 τον παραπέμπει να δικαστεί στο ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, για παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, αφού το κρίσιμο χρονικό διάστημα ήταν υπουργός Εθνικής Οικονομίας.

Ως γνωστό, στο Ειδικό Δικαστήριο παραπέμφθηκαν τελικά, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Μένιος Κουτσόγιωργας (που έπαθε καρδιακή προσβολή στη διάρκεια της δίκης και απεβίωσε), ο Γιώργος Πέτσος και ο Δημήτρης Τσοβόλας. Η αθλιότητα του διεφθαρμένου καθεστώτος, ήταν να ξεσπάσει στον Δημήτρη Τσοβόλα, που είναι ο μόνος που καταδικάσθηκε.

Το παράδοξο είναι, ότι ενώ στις μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες που πλειονοψηφούν στο Εβραιοκρατούμενο Ευρωκοινοβούλιο, παραπέμπονται με μεγάλη ευκολία για να δικαστούν για διάφορα αδικήματα, στη περίπτωση του ενός μηνός ευρωβουλευτή Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στις 18 Ιουλίου 1989 (έναν ακριβώς μήνα μετά την δοτή εκλογή του), το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αποφάσισε να μην άρει την ασυλία του, ώστε να μη δικασθεί!!!!

Προφανώς από αλληλεγγύη η σκανταλιάρα Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νοσμιματικού Ταμείου, θέλει να επιβάλει εναλλακτικά τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, έστω και προσωρινό πρωθυπουργό στην Ελλάδα, ώστε το διεθνές εβραιομασονικό τραπεζικό κατεστημένο, να ελέγχει και να κατευθύνει τις εξελίξεις στη χώρα μας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπαρμπανίκος είναι σίγουρος, ότι οι σιωνιστές Παπανδρέου και Σαμαράς, είτε Παπαδήμο, είτε Ρουμελιώτη, είτε άλλον συμφωνήσουν να επιλέξουν για διευκόλυνση ψήφισης της προδοτικής δανειακής σύμβασης με αυξημένη πλειοψηφία 180+ βουλευτών, η επιλογή τους θα είναι ανάλογου προδοτικού επιπέδου. Για μαριονέτα των εβραίων σιωνιστών τραπεζιτών συζητούν και εκεί θα καταλήξουν σε λίγη ώρα.

Ας τον υποδεχθούμε τον νέο αχυράνθρωπο!!!

Απάντηση